Vilken energi!

Jag har nog aldrig sett min dotter med sån energi! Hon flög ur sängen och sprang runt som en galning! Sen stannade hon upp i 5 minuter för att "basa" som hon säger (bajsa alltså..) och vi bytte blöja (och tog tempen som var 37.3) och sen var det full fart på henne igen! Så jag tänkte lite för mig själv..jag skulle plåga henne om jag skulle hålla henne hemma idag! Så hon fick faktiskt gå till dagis. Där får hon i alla fall vara ute och leka i snöslasket som vi har idag. För vi ska nämligen åka ner till Björn en sväng. Jag har lovat att fota lite produkter och sådär så hade hon varit hemma hade hon ju fått följa med ner dit. Känns inte så roligt för henne. Så nu går hon där idag och på torsdag en stund och sen är hon långledig. På torsdag ska vi ju till bvc också så jag ska hämta Tindra direkt efter lunch så får hon vila efter bvc istället. Vi ska nämligen vara där 13.15. Aja, det blir nog bra det.

Just det, ny vecka idag ju. Batteriet i kameran ligger på laddning för det var tomt. Så jag får väl bjuda på en mobilbild istället då.



Så hur känns det då? Ja vad menar man egentligen när man frågar hur det känns? Jag har en stor kula på magen som är otroligt tung, jag har ont i ryggen och av foglossning och jag har även börjat må illa.. Men nu är det näääära! 3 veckor kvar.. Det är inte ens en månad ju! 21 dagar! Men nu har jag i alla fall börjat packa bb-väskan, haha! Jag har lagt i 2 amningströjor och bh, trosor, strumpor, kläder till mini och även en overall och så mvc-journalen och en pyjamas! Jag vägrar gå runt i sjukhusets fula pyjamaser denna gången igen..Så det så! Så nu är det inte mycket kvar att packa. Det är liksom bara "sista-minuten-grejer" kvar. Känns bra! Även om jag både tror och hoppas att denna bebisen kommer stanna till efter nyår, hihi. Det skrämmer mig lite att jag enbart har 1 barnmorskebesök till inplanerat. Kommer jag hinna gå dit? Kommer det bli mitt sista? 28 december är det i alla fall. Scary!

Nää nu ska jag ta och kika runt lite, ska snart väcka gubben också.. Ha en trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: Sophia

Våtservetter kan vara bra att ha! =) Det lär jag absolut ta med mig nästa gång ;)

2009-12-15 @ 10:59:22
URL: http://slns.blogg.se/
Postat av: Kadri

våran lilla föddes ju nyårsafton så hon ville inte stanna till nästa år. var något speciellt o ligga där med nyfödd bebis när man tittade ut igenom fönster o såg alla dessa fyrvärkerier



sv. jag vill också ha en hund, men mannen vägrar

2009-12-15 @ 12:44:11
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: Laura, mamma till Kasper

Åh vad mysigt att snart få föda barn igen!

2009-12-15 @ 13:04:32
URL: http://laurasnya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0