Måste bara skriva!

Ja jag har lite "kli" i fingrarna så jag måste baraa få skriva lite, bara lite, okej?

Jag har sökt ett jobb idag. Ett extrajobb som enbart innebär jobb på helger. Men det VILL jag så gärna ha. Dels för att få lite mer erfarenhet inom det yrket och sen för att det lät så sjukt skoj! Ni som nu läser min blogg dagligen (har ingen aning om vilka alla är) vet ju att mitt stora intresse, förutom familjen, är fotografering, eller hur!? Så nu har jag sökt jobb som vimmelfotograf här i Uddevalla med omnejd. Låter inte det roligt? Så nu får ni hålla tummarna för mig, okej?! Gaah! Jag är helt uppe i varv, fastän jag VET att jag kanske inte får det, men man kan ju alltid hoppas, eller hur? Gud! Vill så gärna ha det jobbet faktiskt.

Sen har Tindra övat på att stå idag. Vi ställde henne i resesängen. Inte det bästa underlaget att stå på så hon tappade balansen rätt ofta, MEN (som Tiny Irving säger), hon höll faktiskt i sig själv denna gången! Inte bara stod lutad mot "väggen" som ingenting. Nu stod hon en bit ifrån och faktiskt höll i sig. Framsteg unga dam! Hon har nog inte riktigt kommit på det roliga i att stå, haha. Det är såå mycket roligare att krypa/åla fram över golvet, haha. Jaja, det kommer väl, ingen stress här inne. Jag är faktiskt riktigt trött på folk som hela tiden jämför sina barn. Och skryter om att deras unge är mycket bättre. Vad är det för sätt eller? Alla ungar utvecklas väl olika! Eller har jag fel nu? Rätta mig i så fall. Nåja, nu var det inte det jag skulle prata om, haha. Skulle lägga in en bild på vidundret i stående position, men orkar inte lägga in bilderna i denna datorn med, dom ligger i den bärbara, så jag lägger väl in dom imorn.

Nä nu ska jag kika vidare lite till och smygtitta på riskförlossningar som jag har på i bakgrunden.
Öppna förskolan imorrn!
Puss

P.s Avslutar med en liten lista.. D.s

Dagens:
Ros: Hmm..Tindra som faktiskt har börjat äta bra igen! WOHOO!
Ris: Tindra där med, hon har varit grinig och kinkig större delen av dagen..
Humör: Trött
Att göra: Sova ;)
Väder: Mulet tror jag..
Hår: Uppsatt lugg, resten utsläppt.
Kläder: Mina älskade mjukisbyxor och ett linne
Smink: Ingenting
Saknad: Palt
Mat: Lasagne nu på kvällen
Vill ha: Crumpler fotoväska, en gollaväska jag hittat på net on net, kläder, hus, pengar, större bil, blixt, jaa jag ska nog inte fortsätta skriva på detta mer, haha. God natt på er!

Kommentarer
Postat av: miahmariah

Hej. Ja envisare person har jag aldrig träffat.haha.

Vilken fin blogg du har. Och fina bilder. Det syns att du håller på med fotografering.



Ha det gott

kram

2009-02-11 @ 22:26:01
URL: http://miahmariah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0