Mycket bättre.

Ja idag känns det mycket bättre faktiskt. Skönt. Men det var en rätt märklig magsjuka. För både jag och lillan spydde bara en gång, sen var det bra. Jesper däremot mådde sämre än oss, men ändå. Och grannen har ju klarat sig ändå var vi inne hos dom samma dag som Tindra spydde. Och Krewer var här på samma kväll. Och magsjuka är ju så himla smittosamt så jag vet inte vad jag ska tro faktiskt. Men nu mår vi bättre i alla fall. Det är det som är huvudsaken.

Blir nog kanske en promenad idag. Snön håller på att smälta bort. Vad var det jag sa?! Fan att den aldrig kan ligga mer än en dag. Ibland saknar jag fan norrland. Önskar att vi hade kunnat åka upp nu. Men det är lite svårt. Jesper har ju precis börjat på sitt nya jobb, vilket innebär INGEN SEMESTER..igen.. Men det är som vanligt. Precis innan våren och sommaren slutar han på ett jobb och börjar på ett annat. Den längsta sammanhängande semestern han är haft är typ en vecka. Lite trist. Men men, det är smällar man får ta.

Får väl se vad man annars ska hitta på idag. Hade ju som sagt behövt komma mig iväg till arbetsförmedlingen. Men jag vet inte om jag kanske ska stanna inne idag med. Bara för säkerhets skull. Ska snart väcka Jesper med. Han brukar vilja gå upp vid 10 för att hinna umgås med oss ett tag i alla fall.

Nä nu ska jag greja lite.
Men jag skriver säkert mer sen.
Puss

Kommentarer
Postat av: carro

sv: TACK :) din blogg är också superfin.

2009-02-05 @ 15:03:05
URL: http://carole.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0