Nu kommer våren! Eller?

Gud vilket härligt väder det är ute idag. Solen skiner och det är varmt. Satt ute på framsidan en stund och det blev riktigt varmt. Jag hade bara en fleecejacka på mig så det var riktigt skönt. Tog några bilder på grannens pojk och snögubben som dom gjorde, hehe. Vet inte om hon skulle vilja se bilder på sin son på nätet så jag lägger inte upp några bilder på honom men ni kan få se bilder på snögubben och allt såntdär. Aja, här kommer det.

     



Tindra var också med ute en sväng, men hon tyckte att det var väääldigt ljust, hehe. Och så min fina kisse Casper satt och njöt i solen. Riktigt gott måste jag säga. Kanske skulle ha tagit en promenad, men jag har sån huvudvärk så jag ska ta en alvedon sen får vi se. Om jag inte orkar ta mig ut så ska jag i alla fall träna lite pilates lite senare. Det är skönt! Eller så tar jag mig ett pass av den andra träningsvideon, men vi får se hur jag gör.

Ikväll ska jag försöka mig på att göra eget klyftpotatis tänkte jag. Så vi får se hur det går, haha. Önska mig lycka till.

Nu ska jag kika vidare en sväng och försöka vara social med främmandet.
Puss

Kommentarer
Postat av: emma

men vad fint väder :D här är det snöstorm och inte alls så mysigt :( orättvist juh!!

2009-02-22 @ 17:20:15
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Sofia

Koftan är från Name it! Kunde inte låta bli att köpa den! =)

2009-02-23 @ 09:04:27
URL: http://sofiafranzen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0