Promenad och full fart!

Ja idag märks det inte nånting att Tindra varit sjuk. Det är full rulle kan jag säga. Hon ålar runt på hela golvet och ska rycka tag i kablarna, där hon inte alls får vara, så man hinner inte sitta stilla i fem minuter ens, haha. Och hon har hoppat i hoppgungan som en tok med. Så mycket energi!  Och så flyttar man på henne så att hon ligger vid sina leksaker, då tar det max 5 sekunder sen är hon tillbaka till kablarna. Rackarunge! Haha!

Vi tog oss i alla fall ut på en liten promenad. Vi var väl ute i 45 minuter eller nått. Men det var skönt att komma utanför dörren lite. Så gick vi efter skogsstigen och såg att några dagisbarn varit där och smyckat med färgglada iskuber, hehe. Det var ganska fint må jag säga, eller vad tycker ni? 



Det var lite halvslaskigt ute men inte så att man hade behövt gå i gummistövlar. Och än finns det liiiite snö kvar i alla fall. Försökte ta lite bilder bara för att visa att vi faktiskt också kan ha lite snö. Men det blev inte så många. Fanns inte så mycket att ta kort på faktiskt. Tindra somnade i vagnen en stund men hon vaknade så fort vi kom hem. Så hon kommer nog vara riktigt trött och gnällig sen innan sängdags. Men det är överkomligt. Hon är ju frisk nu i alla fall.

Nä nu avslutar jag med några fler bilder från promenaden. Sen finns ju fler bilder på http://MrsAnderss0n.bilddagboken.se fasst det vet ni nog redan vid detta laget, haha.

Puss och hej!

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0