Rastlös och grymt fotosugen!

Ja jag är riktigt rastlös, för alla i denna lägenhet ligger och sover förutom jag. Inte ens katterna är det fart på. Så jag vet inte vad jag ska göra. Hade ju kunnat träna lite, men orkar inte möblera om då vi ändå ska träna ikväll. Jag hade väl kunnat sätta mig och läsa, men vad hjälper det när man är rastlös? Tindra vaknar nog om en halvtimme eller nått och då ska ajg väcka Jesper med.

Och så är jag nått grymt fotosugen, men om jag bara ska ta en promenad på samma gamla vanliga ställe kommer jag tappa suget, för där har jag liksom redan fotat en miljon gånger. Kanske inte riktigt en miljon gånger, men ni fattar vad jag menar. Vart ska vi åka då för att jag ska få nått roligt att fota? Jag vet inte, har inte en aning. GUUUD vad rastlös jag är! Och Jesper lär väl inte vara så sugen på att åka någonstans kanske? Eller? Jag får fråga han, annars får jag väl åka någonstans själv. Men vad vill jag fota då? Det vet jag inte heller. Äh, lika bra att skita i alltihop! Men jag behöver ändå handla, så då får jag väl ta med kameran "ifall att" jag hittar nått skoj att fota.

Oj då, nu vaknade min lilla spillevink, tror hon har bajsat, om det är intressant? Nää trodde inte det heller, men nu vet ni.
Så nu ska jag väcka gubben, ta upp lillan, byta på henne, ge henne gröt, klä på henne, klä på mig själv, sminka mig lite, FÖRHOPPNINGSVIS kan vi åka efter det.

Ciao!

Kommentarer
Postat av: Jennifer :P

Åk till vattnet och fota ;D

2009-02-23 @ 12:45:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0