Träningsvärk som heter duga

Ja det har jag idag. Min mage alltså, shiiiit! Jag kan inte hosta och när jag nyser så gör det skitont! Men gud vad skönt det är alltså!  Och den där Pilates for dummies är då inte så himla dummie kan jag säga. Många skrattar när jag säger det, men det är inte helt lätta övningar, och dom verkar hjälpa med, för man har ju träningsvärk efter att man gjort dom. SÅ himla skönt kan jag säga! Sen gjorde vi ju en till träningsvideo igår, men vi gjorde bara halva. Jag är helt slut, men så himla skönt. Idag blir det bara en promenad, för jag tänker inte göra dom där videosarna när Jesper är hemma, haha. Och det tror jag inte att dom andra vill heller, tss. Så vi får väl promenera då. Nu har jag fått tillbaka min motivation, för nu har jag ju gått ner 3kg så nu ska jag fortsätta. Mitt mål är att gå ner till 60 i alla fall, för det är lagom för min längd. Visst hade jag kunnat gå ner till 58 för att ligga perfekt, men vi får se. Första målet är i alla fall 60, får se hur länge det tar. Nu väger jag 69kg så det är "bara" 9kg kvar. Men innan jag blev gravid så vägde jag faktiskt 68kg så jag har inte många gravidkilon kvar i alla fall, hehe. Nåja nu ska jag ner i vikt i alla fall! Så är det bara! Förhoppningsvis kan väl iaf lite av denna slappa hud runt magen försvinna med, men som sagt, vi får se.

Ikväll ska vi som sagt hem till Tindras fadder, han fyller 25. Så jag ska försöka få Tindra att vila middag en extra gång idag eftersom hon ska vara uppe längre ikväll. Får väl se hur det går. Men förhoppningsvis kan vi väl stanna en stund i alla fall.

Och nu snöar det...IGEN!! Det har snöat varje dag i ett par dagar nu, och det är inte små snöflingor som kommer! Jaja, nu har jag fått min snö, men nu vill jag ha vår! FÖRSTÅ DET, haha! Och lite varmare väder så man kan sitta ute.

Nåja, det kommer när det kommer. Nu ska jag försöka lägga lillan och vila en stund. När hon vaknar ska jag väcka Jesper. Hrm..

Ha en trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: emma

var har du köpt pilatesvideon? härligt med träningsvärk!



ha en bra helg!

2009-02-20 @ 10:52:22
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: freja

näh känns inte alls kul..

2009-02-20 @ 11:17:19
URL: http://stocktownstories.blogg.se/
Postat av: emma

haha, jaha vad bra ;) det kanske jag ska råka göra också då skratt

2009-02-20 @ 13:44:59
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv; åh visst är den? :)

2009-02-20 @ 15:11:14
URL: http://emmaaoi.blogg.se/
Postat av: V A N E S S A

Japp.

hatar snöö :(

2009-02-20 @ 21:11:47
URL: http://vanessass.blogg.se/
Postat av: Carola

åh så duktig du är..Har lovat att ta tag i mina graviditets kilon med start 1 mars..

Beach 2009 väntar:)



Trevlig helg

2009-02-21 @ 09:11:36
URL: http://mammacarola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0