Fotograferingen den 13e!

Jag ser verkligen fram emot fotograferingen vi ska göra den 13e. Ska bli skitskoj! Jag ska ha med mig lite olika kläder denna gången. Bland annat ska jag ha med mig brudklänningen som jag hade på mig på bröllopet. Så han ska få ta några snygga bilder på mig i den. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska ha för kläder med mig. Måste rota i garderoben och se om jag kan hitta nått som jag inte ser så fet ut i. Nått ska jag väl kunna hitta. Jag får väl lägga upp bilder här på kläder som jag kan tänka mig att ha på mig så får ni väl hjälpa mig, hehe. Men det kommer en annan dag.

Sen ska jag ju även få prova min egen kamera i hans studio. Så jag tänkte passa på att ta några bilder på lillfisen. För hon får ju följa med eftersom Jesper jobbar. Och så ska ju lilla Malin följa med. Kanske vi kan ta några bilder tillsammans. Hade också varit skoj. Men det blir nog bra.

Nä fasen nu måste jag rusa.

Kommentarer
Postat av: rockabilly babe

Ja, riktigt stark! kram

2009-01-05 @ 18:10:40
URL: http://raggarsvin.blogg.se/
Postat av: martina

Va kul, ja vi försöker fixa hem filmen nu som sakt:)

Åhh Malin du är inte fet oavsett var du har för kläder, du är jätte fin och du ser jätte bra ut. Du har gjort måna bilder med fotografer och jag kan inte se en ända bild som du ser fet ut på du ser jätte vacker och fin ut. Detta säger jag som en ärlig kompis till dig så stärk upp ditt självförtroende efter detta inlägg, tänk positivt och framåt för du är som sakt en söt och snygg tjej:)

kram

2009-01-06 @ 00:12:29
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0