Gott Nytt År!

Ja gott nytt år och god fortsättning. Jag hoppas att alla hade trevligt igår och inte drack för mycket champagne, hehe. Själv hade vi riktigt trevligt. Vi åkte till Dingle vid 17-tiden, och dit kom det massa bebisar! Och Tindra satt och asgarva åt deras hund som sprang fram och tillbaka. Det var den roligaste leksak som fanns haha! Sen var det ju massa spännande bebisar där, hehe. Ja sen försökte alla få sina bebisar att somna klockan 19. Tyra och Tindra somnade först. Vissa bebisar var vaken i princip hela natten. Och Tindra vaknade allt till och från hon med. Men det var ju lite stimmigt så det är väl inte så konstigt. Men hon somnade snabbt när vi kom hem i alla fall, haha. Maten var god, kycklingfilé, potatisgratäng och bearnaissås. Sen fanns det en kycklinggryta med blåmögelost och vindruvor i att välja på med, men jag blev så mätt av det andra, så jag smakade bara en tesked på såsen, den var rätt god faktiskt. Och jag gillar inte blåmögelost annars. Till efterrätt blev det banana split och det var nog det godaste jag ätit på länge. Visst harr jag ätit det tidigare, men det var nog flera år sen. Funderar på att köpa hem och göra själv, haha. Sen satt vi mest och tjötade och glömde nästan bort tiden. Klockan 23.50 klädde vi på våra små och gick ut. Tittade på några raketer, men Tindra blev lite rädd för smällarna så då åkte vi hem. Men jag hade i alla fall riktigt trevligt igår. Tack för en lyckad kväll!

Nu sitter jag och tittar på Peter Pan. Jag har ju sett den typ 100 gånger men den är lika bra fortfarande, hehe. Jag vet, jag är lite barnslig av mig. Men den är ju så himla bra. Dom är ju så söta när dom pussas, tss!

Nä nu har jag faktiskt inte så mycket mer att skriva idag. Eller ja, möjligtvis ikväll, men inte just nu. Idag ska vi försöka städa lite. Kan ju alltid hoppas att vi orkar, haha.
Ha en trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: Sophia

Kul att ni kom =)

Såsen var paprika och basilikasås :D

Och efterätten var marängswiss :P

Hade jag aldrig ätit förr, den var asgod! Farligt :P Men nu vet jag va ja ska ha för tårta näsa gång s

2009-01-01 @ 17:12:56
Postat av: Nina

gott nytt år! :)

kram

2009-01-02 @ 17:03:52
URL: http://totalflopp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0