Nu måste jag!

Ja nu måste jag verkligen ta tag i detta. Jag mår så jääävla dåligt varje gång jag ställer mig vid spegeln och tittar på min kropp. Jag MÅSTE gå ner i vikt nu. Jag vägrar se ut som en jävla michelingubbe till sommarn. För vi hade planer på att åka till skara sommarland till sommaren och då vill jag gärna kunna ha på mig bikini och kunna sola utan att fläsket hänger över troskanten. USCHA på mig! Jag måste!! Fan vad putt jag blir...men det värsta är att jag är så förbannat jävla lat..Men idag ska jag ta med mig kameran ut och så kan jag faktiskt inte skylla på vädret heller. För det är strålande sol och inte ett moln på himlen. Dock är det lite kallt så jag får pälsa på Tindra lite extra, men det gör inte så mycket. NU JÄVLAR MÅSTE JAG!! Och ni får ursäkta alla mina svordommar i detta inlägg, men jag svär mycket när jag är förbannad, oavsett om det är på mig själv eller nån annan. Och i detta fallet så är det ju faktiskt mig själv jag är förbannad på.

Vad mer ska jag göra idag då? Jo jag ska nog slänga på en tvättmaskin under tiden som vi är ute och går. Och om jag orkar och hinner innan Tindra ska sova så ska jag nog dra ett varv med snabeldraken med. Hade behövt dammtorka med men det orkar jag inte idag.

Igår såg vi en film. A cinderella story. Jag har sett den förut men aldrig tänkt på vilken skådespelare som är med i den. Det är ju Chad Michael Murray! Ååh man kan ju bara drunkna. Haha! Ikväll kanske det blir att se House Of Wax, men vi får väl se.

Nu ska jag kika vidare lite sen blir det våra bästa år och sen ska vi ut och gå! Och hör sen!

Kommentarer
Postat av: Sophia

Det är jobbigt med viktnedgång jag försöker också =( Jobbigt att ställa om kroppen ju usch

Håller tummarna för dig också!

2009-01-15 @ 12:27:50
URL: http://tyris.babyblogg.se
Postat av: Sofia

I know the feeling! Och jag måste visa mig i bikini redan om en vecka och det känns ju inte jättekul precis.

2009-01-15 @ 13:10:56
URL: http://sofiafranzen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0