Precis hemkommen från akuten.

Japp, då har vi precis kommit hem från NÄL. Mindre skoj. Men det var inget allvarligt i alla fall. Tindra har varit superslö och inte riktigt sig själv sen igårkväll, så jag ringde sjukvårdsrådgivningen och dom sa att vi skulle åka in. Men så fort vi satte foten inne på akuten så blev hon skitpigg och glad. Och ingen feber eller nånting. Och det kändes väl skönt men man kände sig mest ivägen inne på akuten. Fanns ju dom som mådde sämre än Tindra. Men sen kollade läkaren i Tindras öron och det såg bra ut, sen kollade hon i hennes hals och det såg lite rött och svullet ut så det är antagligen därför hon inte vill äta den vanliga maten heller. Så jag skulle prova att ge henne lite alvedon ca. en halvtimme innan hon ska äta för det kanske lindrar värken i halsen och så skulle jag ge henne mycket vätska. Men det blir nog bra. Nu hade hon gått upp i vikt i alla fall, ganska mycket också. Idag vägde hon 7375 gram hehe. Min lilla knubbis. Får väl hoppas att bvc blir nöjda över det resultatet då! Och utslagen på halsen fick vi order om att smörja med kortison, men det har jag hemma så det är inga problem. Känns skönt att det inte var nått allvarligt med snuttan i alla fall.

Ja vi fick ju som vi ville i alla fall. Vi ville ju hitta på nånting. Fasst att sitta på akuten i över 3 timmar var väl inte riktigt som vi hade tänkt oss. Men imorrn vet vi vad vi ska göra i alla fall. Eller ja, vi tror det. Vi hade tänkt åka ner till ikea en sväng. Jag ska se om jag hittar några nya dukar till köket och vardagsrummet. Sen hade det väl inte skadat med lite nya sängkläder eller så, haha. Vi får väl se vad vi hittar.

Jag är lite sugen på att möblera om här hemma. Ställa tv:n där vi har datorn och sofforna på ett lite annorlunda sätt, lite svårt att förklara. Men jag tror att det hade blivit fint. Och så köpa en stor matta att ha framför tvn och en att ha under bordet. Skulle nog bli nice. Får väl bearbeta gubben lite så han får hjälpa mig, haha. Men han var ju också sugen på det så vi får väl ta det någon dag när vi orkar greja.

Nä nu ska jag kika vidare.
Puss på er.

Kommentarer
Postat av: jennifer

Skulle vara fint så som du hade tänkts!! :P alltså möbleringen

2009-01-06 @ 20:19:06
URL: http://jenniferwiikman.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0