Ingen sovmorgon

Nä idag blev det ingen sovmorgon för våran del. Lillan vaknade halv 7. Så nu sitter jag och oroar mig för maten. Jag måste se om jag kan få i henne något mer innan dagis. För annars kommer hon säkert vara svingnällig på dagis med tanke på att det får gå så långt emellan. Känns inte så bra. Men jag har ju yoghurt hemma så hon kan få en flaska yoghurt innan vi går till dagis. Det blir nog bra det. Får hon i sig nått mer i alla fall. För jag råkade ju äta upp hennes banan igår, hehe. Jag var så himla sötsugen och det var det enda söta jag hade hemma. Aja, det blir nog bra detta.

Idag ska hon ju pröva vila på dagis för första gången. Så vi får väl se hur det går. Förhoppningsvis är det inga problem men jag lär ju sitta på helspänn hela dagen ifall att dagis skulle ringa. Men jag tror nog att det kommer att gå bra. Hon brukar ju vara så himla stentrött vid den tiden så att hon bara slocknar pang bom så fort hon får ligga ner. Men som sagt, vi får väl se.

Vad ska vi annars hitta på idag? Jag är lite sugen på att åka och ta mig ett dopp. Men där jag vill bada är det tydligen inte så barnvänligt eller vad jag ska säga. Inte för Tindra. Det blir snabbt djupt och har ingen direkt strandkant. Så jag vet inte hur vi ska göra faktiskt. Men det återstår att se. Vi har ju ett par timmar på oss att bestämma oss.

Nä nu ska jag kika lite snabbt.
Ha en trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0