Nu är jag trööött!

Jag fick världens städil här förut. Jag började plocka och fejja som en annan nörd. Dammsög och städade i stora toan, sorterade och vek tvätt, torkade bänkar. Ja jag var duktig jag! Jesper hjälpte också till lite i vardagsrummet och stoppade in disk i maskinen. Jag tog nämligen en alvedon förut och den hjälpte endel mot både huvudvärk och ryggvärk (för en gångs skull) så jag satte igång med världens fart och ville inte stanna. För hade jag stannat hade jag känt hur ont jag egentligen hade och då hade jag inte kunnat fortsätta! Men det är jääkligt gött nu när det är klart. Det bidde så fint så!

Nu har jag precis suttit och gått igenom flera 1000 bilder! Jag ska nämligen skicka in en jäkla massa på framkallning. Fast när jag tänker efter kanske det inte blev såå himla många ändå. "Bara" 94 stycken. Fast det är väl rätt mycket. Det är ju då mer än vad man normalt skickar in i en såndär gammal kamera med film. Haha! Jaja, det blir nog bra. Men det var endel mappar att gå igenom...

Vi var en sväng till lekparken förut med. Var väl ute en timme lite drygt. Det var härligt även om det blev fruktansvärt varmt. Så vi fick klä av Tindra lite. Ändå tänkte jag vara smart och tog bara på henne strumpbyxor under galonisarna. Men galonisarna fick åka av dom med! Så hon fick krypa runt i sanden med strumpbyxor och body. Aja, det funkade det med. Tog även massa bilder, men dom ligger på bilddagboken. Kika dit! Men här kommer en bild som INTE ligger där.



Nä nu ska jag skicka in beställningen och sen blir det filmtime! American teen står på tur.
Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Bea

Joo, de var sånt i hela huset. Men tog bort de i "allrummet" och i sovrummet :D

2009-07-19 @ 21:59:31
URL: http://bebbsan86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0