Shoppingtur!

Ja idag var det så himla kasst väder när vi vaknade. Vi hade tänkt kolla om det fanns någon turridning idag. Men på skansens gård så var det sommarläger så alla hästarna var ju borta. Trist faktiskt. Men vi bestämde oss i alla fall för att åka till Göksäter istället. Så det gjorde vi. Blev lite shopping även för mig.
 
Har tagit lite bilder på det jag köpte. Dessa två väggjusstakar köpte jag och hängde på vardera sida om spegelväggen. Det blev riktigt nice om jag får säga det själv.



Och såhär ser dom ut på närbild..



Vill ni veta vad dom kostade? Jag kommer att säga det ändå. Dom kostade 9.90:-/styck! Dyrt va? Haha! Eller inte. Jag blev skitnöjd! Nu saknas bara småhyllor till hallen så kan jag ha ljus där med. VERY NICE!

Sen handlade jag lite kläder. Inte alls mycket men det blev ett set med tunika och leggings till Tindra, ett par halksockar och ett par halkstrumpbyxor.




Settet gick på 29.90/del samma strumpbyxorna och sockarna kostade 9.90. Det är fan inte dåligt, hehe.
Jag köpte även badlakan och handdukar i grått. Hade tänkt inreda badrummet i lite gråton så då måste man ju ha matchande badlakan, hehe. Hittade ett snyggt duschdraperi med men jag köpte inte det. Finns risk att det blir liiiite för mörkt då. Tänkte mig ett vitt draperi med grå mönster på eller nått sånt. Eftersom vi inte har något fönster i badrummet i denna lägenheten så bir det väldigt mörkt. Denna färgen är det på handdukarna och det iaf..



Så jag tror nog att det kommer att bli riktigt fint där inne. Ska plocka iordning och greja där inne någon dag. Men idag orkar jag faktiskt inte. Ååh just det. Kom på en sak till. Tindra fick en superfin present idag också. En jacka. Min storasyster ville ju att jag skulle vara med och välja en present så att det blir rätt storlekar och sådär. Så denna jackan fick Tindra idag.



Den är verkligen fin! Vind och vattentät var den också. Så det är ju toppen. Och så gillade jag att den var i en mörk färg. Då blir den inte lika fort smutsig, haha! Tänkte på dagis och sånt. Och detta material är nog väldigt tåligt också. Aja, nogtjatat om denna.

Men jag har faktiskt inget mer att tjöta om. Så nu ska jag kika in på lite bloggar och forum sen ska jag glo på tv. Är så mätt i magen nu att jag spyr snart, haha! Blev korvstroganoff och ris. Jordgubbar med grädde till efterrätt. JIIISSES vad mätt man bir, haha! Nåjaa..som sagt..ska kika snabbt nu.

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0