Tidig morgon...

Ja idag blev det verkligen en tidig morgon. Tindra vaknade klockan 6! Jag trodde ju faktiskt att hon skulle sova liiiite längre med tanke på att hon vaknade och hade sig igårkväll. Men icket. Hon hade ju bajjat också. Kan ju vara en bidragande orsak faktiskt. Så det var bara upp, byta blöja, göra välling och äta. Tänkte ju att hon kanske skulle somna om efter vällingen, men det ville hon inte heller. Aja, det är bara härda ut.

Vi ska faktiskt åka till Luleå en snabbsväng innan vi åker hem till gammelmormor. Vi ska bara köpa en liten sak till mig, moahaha! Längtar!!! Men dom öppnar inte fören klockan 10, så vi åker väl vid 9 kanske. Fyyy vad nice!

Sen ska vi som sagt hem till gammelmormor och ta kort och hon ville visst bjuda på mat också. Vi ska äta på grans. Har jag aldrig provat så det blir kul. I eftermiddag ska vi ju som sagt till min mormor också. Min moster Nina och hennes pojk Johannes skulle komma dit också. Ska bli kul att träffa dom faktiskt. Har inte träffat Nina sen julen 2007 och jag har ju aldrig träffat Johannes. Trevligt ska det bli.

Imorrn ska vi till pappa på stugan. Ska bli så himla skoj att få komma ut dit igen. Och Tindra ska få åka båt för första gången också. Pelle skulle kolla om han hittade en flytväst också. Anna-Carin skulle också följa. Så det blir mysigt. Vi ska få köttfärssås gjord på ÄLGKÖTT!! Det är ju så sjukt gott så ni förstår inte! Sen kan vi ju alltid hoppas på bra väder imorrn med. För då kanske vi kan bada lite där ute. Det är då fint väder idag. Solen skiner och det blåser inte ett dugg. Härligt värre!

Nää nu ska jag faktiskt ta en liten kik och sen ska jag raka mina ben så man kan våga visa dom idag, haha!
Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0