4:e filmen och bilderna från igår..

Johan Falk - Leo Gaut var riktigt bra! Denna var ju tyngre och mer sorglig att se än vad 3e filmen var måste jag säga. Men riktigt bra i alla fall. Nu kan man ju knappt vänta tills nästa kommer i november, hehe. Det är ju faktiskt så att man funderar om inte Johan Falk klår både Beck och Wallander.. Det händer lite mer i Johan Falk - filmerna faktiskt. Nåja, jag har ju inte sett dom nyaste beck-filmerna heller.
Vad händer idag då? Jaa, meningen var väl att vi skulle på bio men jag vet inte om vi ska strunta i det. Dels p.g.a att kompisen inte kan säga när han är i Uddevalla. Sånt stör mig lite då vi fixat barnvakt och allt! Sen vet jag inte om jag har någon större lust att gå på bio idag. Känns som att jag hellre är hemma och myser med min lilla familj. Men Jesper ligger och vilar nu, han var lite trött, så jag får disskutera detta när han vaknar. Tänkte bara visa lite busbilder från igår..
På bilden till vänster så ser ni Tindras fula hockeyfrilla som hon har fått nu, haha! Därav att jag vill klippa henne. Men samtidigt kan jag inte riktigt med det heller. Men det blir ju bara att klippa det som är i nacken i så fall, haha! Så att det blir mer jämnlångt. Aja, får väl se hur jag gör. Nu kommer resten av bilderna från hasselbacken! Klicka på bilden (nedan) för att komma till albumet! Fåglarna var helt jäkla galna och började slåss och grejer. En fågel var det riktigt synd om (den nedan) För han/hon var halt..stackars liten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0