Äntligen hemma!

Ja nu har vi hunnit hem och varvat ner lite. Lillan ligger i sängen, tror hon somnar när som hellst. Jag är lite småtrött faktiskt. Fast ändå inte så trött som jag trodde att jag skulle vara. Kunde ju självklart inte somna igårkväll. Men men. Nu försöker jag bara ta in informationen som vi har fått idag. Vi väntar en liten tjej. En tjej! Nu blir det mer verkligt vad som faktiskt ligger i magen. En dotter.. Vi ska alltså få en till dotter.. Men det är mysigt! Jag är inte ledsen för det även om det hade varit roligt med en av varje. Men jag kommer älska båda mina döttrar lika mycket för det!

Jo, som jag skrev imorse. Jag tänkte ju egentligen ha fotat nere i Göteborg idag. Men vi hann liksom inte. Men jag ska ut på fotoäventyr imorrn istället, hihi. Ska bli kul faktiskt. Men här är i alla fall bilderna på dagens outfit och på resultatet av färgningen.


Jag: Mammatröja h&m, jeanskjol och tights.

Tindra: Hennes dress som VAR rosa innan jag färgade den röd. Jag tyckte i alla fall att den blev fräck! Även sockarna hennes är färgade. För dom var vitfläckiga innan, hehe. Så vad tycks? Hon är glad i alla fall, hehe. Sockerhöna!

Så vad händer resten av denna kvällen då? Joo det blir att ta det lugnt. Jesper har ont i halsen och verkar som att det är påväg mot halsfluss, mindre bra! Så jaa, kanske kan kika någon film eller nått. Jag är dock lite sugen på nått gott, hehe. Men när är jag INTE det menar jag? Vi får väl se. Ladda inför morgondagens äventyr! Just det ja, det blev inte köpt något speciellt på IKEA heller. Lite ljus, 2 små hyllor och lite krafs från barnavdelningen, haha!

Nää nu ska jag sluta skriva. Ni får som sagt se en massa bilder imorrn. OM vädret tillåter. Puss på er!

Kommentarer
Postat av: mamma

Grattis grattis, va var det jag sa!! en liten tjej. Du följer traditionerna men nog så förstår jag att det skulle ha varit roligt med en av varje men man älskar sina barn lika mycket i allafall Kram mamma

2009-10-01 @ 19:29:33
Postat av: sandra

Ahh de e sant..... det gör verkligen ja med speciellt sånna som inte sticks o e billiga haha

2009-10-01 @ 20:01:42
URL: http://ernbrorundstrom.blogspot.com
Postat av: Eva

Det är klart att det är roligt att handla nytt till den nya bebisen. Fast jag kan tänka mig att Tindra börjat slita en del på sina kläder nu så det blir nog en del nya inköp efter hand även om det är en till tjej.



Det ser iaf vi på Oskars kläder nu när han kryper pch äter själv blir mycket mer slitet och pyjamserna kommer vi inte spara då dom är super noppiga.

2009-10-01 @ 20:39:39
URL: http://taweret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0