Bokbeställning, check!

Ja då har jag precis beställt 3 böcker. En pocketbok som hette "Maskrosungen" och två stycken av denna boken:



Den ska tydligen vara bra och rolig att skriva/läsa i. Jag har länge sagt att jag vill köpa en till Tindra, men det har liksom aldrig blivit av. Så nu har jag köpt en till Tindra och en till bebisen i magen. Kanske lite sent att köpa till Tindra. Men jag har ju allt nerskrivet i Tindras andra bok så jag får väl sätta mig och "kopiera" in allt i denna. Jag fick ju en något försenad födelsedagspresent av mina småsyskon och deras pappa så därför beställde jag dom. Kanske inte direkt en födelsedagspresent till mig men jag har ju velat ha dom att skriva i, hehe. Så vi får väl se när dom kommer.

Annars så har jag läst ut en bok nyligen. Den heter "Min dagbok från Guantanamo". Den handlar om hur livet är i fängelset i Guantanamo Bay. Det ligger på Kuba och "ägs" av USA, såklart. Fångarna torteras av militärerna och väldigt många sitter där utan anledning. Afganer, talibaner och pashtuner (eller hur det stavas). Talibanerna är ju dock dom som sitter där AV en faktiskt anledning. Men jag har väldigt svårt att förklara denna boken. Vill man bli mer insatt om kriget i Afghanistan och om livet på guantanamo ska man läsa den! För man blir väldigt fast i boken och man kan liksom inte förstå hur amerikanarna tänker i vissa lägen. Nåja, den är bra i alla fall.

Nu ska jag gå och lägga mig och börja läsa den andra boken jag lånat. Har liksom glömt bort böckerna så fick låna om dom, hehe. Men nu kör vi igång bokläsandet igen! Skriver mer när jag läst ut nästa. Sov gott folket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0