Då var det dags igen..

Bara för att alla frågat om Tindra har feber och jag såklart sagt nej för att hon inte har det så gissa vad? Jooo hon tempar 38,2. Inte hög feber tack och lov men det förstörde ändå våra dagsplaner. Vi funderade på att åka till bushuset i torslanda eller eventuellt ta båten till danmark bara för skojs skull. Men det blir inget med det. Jag vill inte att Tindra ska bli ännu sjukare. Så nu blir det väl att sitta inne hela dagen istället. Vill ju inte dra ut Tindra om hon är sjuk. Tack och lov att det är dåligt väder! Så om ni har nått förslag på vad man kan hitta på isället är ni välkomna att höra av er!

Imorrn ska i alla fall jag åka till Vänersborg. Om Tindra är bättre så åker vi hela familjen. Men annars åker bara jag. Det är nämligen oktobermarknaden i Vänersborg imorn. Har inte varit där på flera år så därför tänkte jag åka iår. Dom brukar ha så mycket mysiga saker där. Jag ska väl kolla efter lite fina ljuslyktor och sånt. Kanske man kan hitta nått som man kan ha ute i vinter som gör det mysigt. Får se som sagt.

Nä nu ska jag fortsätta titta på våra bästa år sen får jag väl fundera på vad jag kan göra till Tindra till lunch när hon vaknar. Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Charlotta

Usch vad trist. :( Hoppas verkligen att hon blir bra snart.



Mysigt det låter med marknaden i Vänersborg. :) Hoppas du hittar nått fint. :)

Kram

2009-10-23 @ 11:36:31
URL: http://charlottaandersson.devote.se
Postat av: Mindy

God middag gumman.Inte skoj att din dotter inte är frisk..Hoppas att hon frisknar till under helgen. Ha en skön fredag.kram kram

2009-10-23 @ 11:46:39
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Sophia

Du kan bara gå kurserna om du är med i facket. ALLA kan gå med i facket, även arbetslösa, vet dock inte vilket fack du tillhör.

Visserligen kostar det, men du får mycket försäkringar m.m och går du kursen lär du aldrig gå ur facket igen. ;)

2009-10-23 @ 13:02:46
URL: http://slns.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej!

Vad fin i håret du blev!! rackarns höst snygg ;)

Hoppas Tindra mår bättre nu och att ni kommer i väg hela fam på marknad. De är ju förkylda och har feber hela tiden nu tycker jag! Tror vi har blivit något sånär resistenta mot "dagisbasiller" Men min mamma var här för nå´n vecka sedan och hon blev tokförkyld när hon kom hem, ops! ( hon bor i västerås)



Hoppas i allafall att ni får en bra helg och att allt är bra med er, o magen så klart ;)

Kram.

2009-10-24 @ 01:14:29
URL: http://flingan79.blogg.se/
Postat av: Nina ♡

stackars.. jobbigt att hon fått feber nu oxå :(

hoppas hon kryar på sig snabbt!

krams

2009-10-24 @ 08:01:56
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0