Det släppte!

Ja, mina foglossningssmärtor släppte efter liten powernap innan Tindra kom hem från dagis. Jesper överaskade mig lite och gick och hämtade henne själv, hehe. Så vi åkte ut till torp och lämnade tillbaka jackan som vi köpte till henne imorse. Hon drunknade verkligen i den och skulle aldrig kunna använda den fören typ till sommarn känns det som, hehe. Sen åkte vi till kära barn och köpte en annan jacka. Den är skitfin verkligen! Och det känns skönt att ha det avklarat nu.

När vi kom hem så tog jag på Tindra hennes nya jacka plus vantar och så var vi ute en sväng. Bestämde ganska snart att jag och hon kan gå till stora lekplatsen istället. Så jag packade ner henne i vagnen och drog med mig kameran. Fick några bilder faktiskt. Gillade speciellt denna:



Klickar ni på bilden har ni en liten genväg till bilderna som togs idag. Annars kanske ni har märkt min lilla meny som jag har precis här ovanför inlägget? Klickar ni på "Bildgalleri" så har ni dom senaste bilderna som jag har tagit. Det är ju några mappar. Klickar ni på Tindra får ni upp några underalbum om man säger så. Kanske inte det lättaste att veta. Men men. Där kan ni nu se lite bättre bilder på Tindras nya jacka också.

Efter att vi varit på lekplatsen och det syns verkligen på Tindra hur trött hon är. Hon var inte alls speciellt pigg på att springa omkring och leka. Så gick vi i alla fall en kort promenad på ca. en halvtimme. Med tanke på hur fint väder det var och att mina smärtor släppt så får man ju inte vara lat, hehe. Det var härligt att gå faktiskt. Tog ju även några nya naturbilder, hehe. Dom finns i galleriet under mappen natur och sen får ni klicka er vidare till Hösten. Där finns lite nya bilder. Kanske är lättare att få en länk. Här är den i alla fall, haha. http://www.mandarinklyfta.se/gallery2/main.php/v/PS/hosten/ 

Nää detta får nog vara allt ifrån mig för denna gången. Jag har i alla fall inget mer vettigt att skriva. Ha en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Nina

hihi :D



vilken fin bild!!!!! :D

skönt att det släppte då du fick vila lite!

sånt underlättar ju alltid!

2009-10-05 @ 21:48:33
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Emelie

Är det en jacka som hon har på bilden? för Natalie har en precis likadan fast en overall :D

2009-10-06 @ 09:13:37
Postat av: Eva

Vilken fin jacka ni köpte till henne.

Skönt att du fick ordning på fogarna så du kunde njuta lite av kvällen och em

2009-10-06 @ 09:52:47
URL: http://taweret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0