Fotografering igen!

Jag och Tindra tog bilen ner till skeppsviken förut. Det var ganska mysigt måste jag säga. Men det var ju inte direkt någon höjdare att åka bara jag och Tindra när jag ville fota lite, hehe. Hon springer ju runt som ett annat jehu och hon skulle bokstavligt talat bada! Hon sprang ner på stranden och badade fötterna, haha! Tur att jag tog på henne sina vinterskor för dom är ju vattenavstötande. Faktiskt så höll skorna henne både varm och torr trots att hon doppade dom rakt i vattnet. Nåja, sånt är livet. Blev det några bilder då? Jaa, ett par stycken. Klicka på bilden nedan för att komma till galleriet och för att se alla bilder.


Sen är jag bara lite förundrad över en grej, haha! Jag har nämligen stött på något jag aldrig sett förut. Ett utomhusgym! Jaa, jag tyckte först att det såg ut som en väldigt knepig lekplats. Men när jag tittade närmare så är det faktiskt ett gym! Kolla här:


Från vänster: Tryckte man bågen framåt så lyfte man sig själv när man satt. Väldigt spännande. Mitten är en sån man står på och "springer" i luften. Svingar benen fram och tillbaka alltså.. Och den sista vette sjutton egentligen. Men när jag flyttade bågen fram och tillbaka så höjdes och sänktes den där plattan eller vad jag ska säga. Så jaa, är Uddevalla enda staden i Sverige som faktiskt har ett eget utomhusgym? Kan man ju undra. Detta verkar dock inte vara så flitigt besökt om jag ska vara ärlig. Men kanske en varm sommarkväll att man tänker att "JA! Jag åker ner och gymmar lite i skeppsviken..!" Haha! Ja lite komiskt är det ju faktiskt. Nää, nu ska jag ta och kika vidare och käka lite ostbågar, mumma!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Nej, det finns faktiskt lite varstans! Till och med på norrstrand finns det några såna där maskiner. :-)

2009-10-18 @ 19:44:54
URL: http://sofiafranzen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0