Gick bra!

Ja det gick bra hos läkaren. Dom tog stick i fingret på lillsnutt men hon rörde inte en min! Hon är fan stenhård min unge, haha! En annan grinar ju för sånt, hehe. Hon gnällde lite för att jag satt och höll fast henne, annars var det inget mer. Då fick hon plåster på fingret som hon gick och visade alla och sa "ajaj". Så söt så! Sen fick hon även ett fint klistermärke som såg ut som en nyckelpiga. Inne hos doktorn var hon också snäll. Han fick lyssna på henne och titta henne i öronen men ingenting såg dåligt ut och alla värden var bra. Så det enda han sa var att det måste vara en otroligt långdragen förkylning. Men det kändes ändå skönt att ha kollat upp det. Så nu fick vi ordinerat en annan hostmedicin. Bricanyl (hade hon när hon var mindre också). Den har vi kvar av hemma så vi får väl se om den hjälper. Men nu vet ni hur det ligger till i alla fall. Det är alltså ingen större fara med henne.

Kommentarer
Postat av: Eva

Vad skönt att allting såg bra och att det "bara" var en vanlig förkylning. Oskars kompis har åkt på öroninflammation så jag är glad att han inte hunnit börja hos dagmamman ännu.

Det är jätte skönt att Alma går upp i vikt även om det går långsamt. Idag hade hon gått upp 80 gr sen i måndags så det går ju stadigt upppåt. Nu har hon dock börjat visa tecken på hunger även på fm så att det blir nog bättre.

2009-10-22 @ 18:04:05
URL: http://taweret.blogg.se/
Postat av: Isan

Gud vad skönt att höra att det inte var något allvarligt gumman !

Då hoppas vi på att den nedrans bacillen ger med sig !!!

Kramiz

2009-10-22 @ 22:23:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0