Marknaden och våran dag.

Ja vi startade tidigt imorse. Vi åkte till marknaden i Vänersborg. Det var mysigt att gå där och titta. Men Tindra är ju så fruktansvärt rastlös och vill verkligen inte sitta i vagnen! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med henne, haha. Kanske var ett onödigt köp den där syskonvagnen? Vi får väl se. Fast det kanske ändrar sig sen när hon ser att den lilla bebisen också ska åka vagn. Men som sagt, vi får väl se. Jag hittade några ljuslyktor jag ville ha men blev aldrig att jag köpte dom. Dels för att jag inte kom på vart jag ville ha dom. Det var sånna "häng-lyktor" som man kan hänga i fönstret. Men jag har ju redan både i vardagsrummet och köket så jaa, jag visste inte vart jag skulle sätta dom. Men jag köpte mig i alla fall sockar i massor! Dom hade ju olika stånd från 3 par för hundra upp till 20 par för 100. Men jag köpte i alla fall 14 par för 100 kr. För där tyckte jag att dom såg bäst ut. Lite roligare motiv var det i alla fall. Jag hade ju min kamera med mig också. Blev dock bara en bild på Tindra, hehe. Jag orkade inte riktigt idag. Vet inte vad det är med mig. Här kommer den i alla fall. Har ju inte visat hennes nya overall som hon fick av farmor så nu blev ett bra tillfälle.



Visst är den fin?! Jag gillade den skarpt i alla fall! Och som sagt, hon höll värmen. För det var riktigt kyligt i vänersborg. Jesper gick och frös som bara den och jag frös i ett par timmar efter att vi kom hem, hehe. Jag fick även förstöra någons dag på marknaden. MOAHAHA! Det var nämligen så att en "smart" kvinna hade satt sig MITT i vägen, där man går, med sitt barn som hon försökte trycka i något som tydligen inte var så gott. Sina påsar hade hon lagt bredvid sig. Detta resulterade i att jag körde rakt över hennes påsar! Hon får ju fan skylla sig själv om hon bestämmer sig för att sitta MITT där man går?! Eller? I alla fall så var det donouts i en av påsarna. Kan säga att dom förmodligen blev mos! Hon ryckte tag i däcket på barnvagnen och ryckte loss påsen och blängde surt på mig men jag fortsatte bara gå! Hoppas att moset i påsen smakade bra och att du lärde dig att man inte kan stanna och sätta sig pladask vart som hellst. Speciellt inte när det ändå var så mycket folk som det ändå var.. Nåja, vi fick oss i alla fall ett gott skratt åt henne. Skadeglädje är den bästa glädje. För att återgå till våra inköp så fick Tindra en "liten" sak där med, haha! Kolla här:


Hon fick en ballong. Hon var helt galen i den där ballongen, haha! Dock hjälpte det inte att hon fick den att leka med i vagnen, hon ville ändå ner och gå.. Men hemma har hon sprungit runt med den. Fan, ballongen är ju nästan större än henne själv. Men gillade den, det gjorde hon!

Dagen till ära fick hon även synda lite idag, hehe. Eller rättare sagt var det väl jag som syndade. Tindra har fått smaka ostbågar för första gången. Hon fick en liten skål som hon gick och plockade ur. Gott tyckte hon att det var. Men hon åt inte så många, bara några stycken sen var det bra, på hennes begäran! Men lite skeptisk var hon väl i början?


Smask smask! Det är ju ändå lördag..
Detta var väl allt från oss idag. För annat har vi nog inte gjort förutom att handla mat och tillagat den och såklart ätit den, haha! Intressant.. Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Nina

va söt hon är i sin overall :D jätte gullig..skönt att det går åt rätt håll iaf.. alltid någe. hoppas hon är frisk till imorrn! krams

2009-10-25 @ 15:51:22
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0