Men vad är det här?

Jag trodde inte att illamåendet skulle komma såhär sent i graviditeten. Jag trodde att jag skulle bli förskonad. Men nej man ska väl som sagt inte ropa hej förän man kommit över ån. För nu har jag mått illa 3 mornar i rad. Jag har inte spytt men det har inte varit långt ifrån! Jag vågar inte äta nått heller för då lovar jag att jag spyr. Suck. Men men, det finns dom som har det värre! Så man ska inte klaga. Dock vaknade jag även med huvudvärk idag. Och Tindra vaknade klockan 4 (vintertid) och ville inte somna om.. Känns stabilt nu. Är alldeles snurrig, Hehe. Tindra lyckades dock somna om en liten stund från 6 till 7 sen var det bara knata upp. Så jag ska försöka få mitt illamående att gå över sen blir det lite frukost för oss båda. Fil och flingor, mums! Sen blir det att ta det lugnt resten av dagen. Ha en trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: Eva

Hoppas att du inte behöver behålla illamåendet ända in i mål. Det är ju så mycket jobbigare att vara illamående ju större magen blir tycker jag.

Lider med dig.

2009-10-25 @ 17:39:35
URL: http://taweret.blogg.se/
Postat av: Jennyli

Usch stackare! Man kan ju bli illamående av att bebisen trycker på stora kroppspulsådern.. Du kanske ligger så att den gör det på natten och därför mår illa på morgonen?



Hoppas det ger med sig snart iaf! Försök hitta nåt du är sugen på o inte kan leva utan ;-) Jag kan inte överleva utan rostat bröd med skinka o keso på.. Det enda som jag inte kräks av!

2009-10-25 @ 19:17:56
URL: http://ddb.blogg.se/
Postat av: Sophia

Huvudvärken kan bero på järnbrist =) Du slarvar väl inte med det? ;)

2009-10-26 @ 17:16:22
URL: http://slns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0