Morgonbuset är roligast!

För då är det extra roligt att göra rackartyg så att man hinner bli less innan dagen ens börjat, haha! Men jag tänkte i alla fall börja dagen med att visa Tindras nya outfit som hon fick av farmor igår (hennes farmor alltså!).



Hon har även en grå tröja som passar till dom leggingsen! Så fint! Och hon blir alltid så glad när hon får på sig nya kläder, haha! Hon kanske blir en shoppinggalen tjej..pust!

Men här hemma har det busats hela morgonen. Gungat och lekt med dessa bilar! Hon har en lastbil (trailerdragare) och en dodge viper (kräsen?) som hon springer runt och "kör" med. Hon älskar verkligen sina bilar! Så det skulle nog också vara en bra julklapp till Tindra. Lite bilar och sånt. Jag låter bilderna nedan tala för sig själv..

Nu är det ju helt fel märke på lastbilen enligt mig. Men det går ju att åtgärda, haha!

Vad händer resten av dagen nu då? Jaa, jag ska i alla fall till apoteket. Måste som sagt se om jag kan få nått bättre..nått som hjälper mot halsbrännan. Sen blir det väl att handla lite. Kanske betala dom sista räkningarna eftersom jag faktiskt fått mina pengar idag! WOHO! Sen hoppas jag att min handläggare från arbetsförmedligen har tid att ringa mig idag. Så att vi kan fixa klart allting inför praktiken. Nåja, vi får väl se som sagt. Jag måste även skicka in sökta jobb till honom. Får göra det nu direkt.

Ha en bra dag folket!

Kommentarer
Postat av: Mindy

Låter som ett roligt jobb om man gillar att pyssla med data.Söta bilder på sötnosen.kram

2009-10-29 @ 10:04:00
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0