Nu ska ni få se!

Nu ska jag visa er hur skitiga fönster ser ut, haha! Kan ju bara säga att dessa fönster torkades i juni i samband med flytten. Såhär såg dom ut innan jag torkade dom idag..


Haha ser ni vad skitiga dom är eller?? ÄCKLIGT!! Så jag kunde inte låta bli, jag var tvungen torka av dom! Även om jag inte hade nått tidningspapper och sånt så på vissa ställen ser man lite flammor men det blev definitivt bättre! Kolla här..


Skillnad eller?? Nu var det mer svårt att få en bild på det utan att allt skulle speglas. Så fläckarna som syns i kameran är faktiskt speglingar från någonting inne i lägenheten. Som sagt, liiiite skillnad då, haha! Nu ska bara resten tas men det får jag göra en annan dag för jag är så jäääkla trött nu. Och så har jag ont i fogarna..

Men efter att vi hämtat Tindra på dagis så stannade vi i alla fall ute en stund. Gick till "stora lekplatsen" och tänkte åka lite rutchkana och sådär. Men tror ni Tindra vill åka kana? Nää det enda den ungen vill göra är att gunga! Hon blev vansinnig när jag lyfte upp henne ur den. Så där satt hon, haha. Nåja, lite roar små..
Blev inte så många bilder. Det var något uttråkande att fota en unge som bara vill gunga, haha! Så vi gick hem och lagade mat istället. Det blev som sagt en pastagratäng eller vad jag ska kalla det. Bestod av tacokryddad köttfärs, makaroner, majs, grädde och ost ovanpå. Det blev ruskigt gott faktiskt. Nu gillar ju inte jag majs men jag lyckades få i mig ändå, hehe. Men det var inte gott när man tuggade sönder majsen, blä! Aja, jag lever ju så farligt kan det inte ha varit, hehe. Vad står på middagsbordet imorrn då? Jaa, jag funderar antingen på fiskpinnar eller pepparrotskött..får se vad jag känner för att laga imorn..

Nä det får vara allt för ikväll! Ha en trevlig kväll och glöm inte se färjan!

Kommentarer
Postat av: Nina

så söt hon är :D



duktig du är som putsat fönstrena med. skulle behöva göra det här med. men orken finns inte till. hemskt då dem är så skitiga juuu! fina blev dem iaf!

2009-10-12 @ 21:12:56
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0