Shoppingen och snön dårå!

Ja nu hinner jag nog sitta vid datorn en sväng. Kan börja med att säga att Tindra idag lärt sig ett nytt ord, haha! Vi åkte nämligen buss till torp för att jag inte orkade krångla in och ur garage/bil/barn/barnvagn (SUUUCK!!). Och när vi satt och väntade så sa jag att "Snart kommer bussen". Då kläcker Tindra ur sig "buss". Haha! Så det fortsatte hon att mässa fram tills att bussen faktiskt kom. Aja, det var det roliga.. Tänkte i alla fall visa dagens shopping. Som sagt blev jag väldigt nöjd över mina "fynd". Var ju dock inga fynd prismässigt men jaa, ni förstår. Som ni ser på bilden nedan så är det en randig mammatunika i strechigt skjortmaterial, haha! Hur sjutton ska man annars förklara? Skön var den i alla fall. Sen är det ju bara vanliga svarta leggings som ni kan skymta också. Dom var visserligen rätt billiga, 99kr på gina tricot. Och så mina strumpor. Jag äääälskar dom strumporna! Dom är lite tjockare och jättesköna! Nåja, här är bilden i alla fall!
Ja, sedär ja. Kanske fick en dålig bild för där såg den mer ut som ett tält, haha. Ääh, va fan! Jag är gravid, jag får nog börja acceptera att det mesta kommer se ut som ett tält på mig, haha! Nöjd är jag i alla fall.

Snön då? Ja jag tänkte bara visa snabbt 2 bilder på hur det såg ut på våran baksida igår morse. Trodde ju att vintern kommit på riktigt men så varmt som det var idag, PUH! Vintern lär inte komma på ett bra tag!
Det tog ju nämligen inte många timmar för denna snö att försvinna.

Vad har man mer gjort idag då? Ingenting vettigt kanske? Jo, jag städade faktiskt upp efter Tindras bestyr. Dock hann hon plocka fram det mesta igen innan hon gick och lade sig men nu ligger det i alla fall inte papper överallt. Skönt det! Så vad händer resten av denna lördagskväll? Inte ett skit kan jag tala om! Jag har varit fotosugen hela dagen men har inte orkat.. Lär inte göra det nu heller. Kanske man får mysa ner sig i soffan med lite varm choklad och ostmackor. Det är prima det! Ha en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Nina ♡

åå va fin du va. kanon fin mage! gillar klänningen du har på dig med :D

2009-10-17 @ 21:30:11
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0