Skrattar!

Ja, jag kunde verkligen inte lägga ifrån mig boken igår, haha! Den är så sjukt rolig och välskriven. Det är ju en dagbok. Men jag måste bara citera en sak. För denna människan har ju kommit på varför det sägs att sex kan starta en förlossning. Det är såhär: "ojsan, här kommer pappas penis igen - this place ain´t big enough for both of us!" HAHAHA! Jag tror jag skrattar på mig! Den är verkligen värd att läsa!

Nåja, nu tar vi oss i kragen lite. Idag blir det fullt upp. Dagen börjar med att visa lite bilder som jag tog när jag lämnat Tindra på dagis.







Turbo ska alltid följa med oss till dagis.. Fast idag var det nästan lite skrämmande. För idag följde han inte efter oss men ändå satt han utanför dagis och väntade på mig när jag hade lämnat Tindra. Det är som att han kan läsa tankar.. Skum katt vi har.

Snart ska jag väcka Jesper. Efter att jag har väckt honom måste jag försöka kissa. För barnmorskan ska ju tydligen ha ett urinprov varje gång jag kommer dit. Alltså, jag ska ha med mig det. Jag är ju inte världsbäst på att komma ihåg sånna saker. Men nu låg provröret på köksbordet och då kom jag ihåg det. Det roliga är att då hade jag precis varit på toa. Så nu har jag suttit och hinkat i mig vätska för att bli kissnödig igen. Trevlig fakta, eller hur? Aja, som sagt. Barnmorskan nästa.

När jag är klar där blir det att ringa och kolla vart Jesper och co befinner sig. Han ska nämligen och hjälpa sin bror att flytta deras kontor. Dom har fått nya lokaler i folkets hus. Så jag ska väl åka dit och se hur det går för dom. Sen ska vi hem och hämta lillan på dagis. Sen behöver vi handla också. Vi har inte orkat/hunnit storhandla ännu med tanke på att jag inte har fått mina pengar från fk tack vare störda idioter på af. Nåja, så vad blir det för mat idag då? Jaa, jag vet inte riktigt faktiskt. Nått enkelt och snabbt med tanke på att vi inte har all tid i världen idag. Får fundera på det lite.

Nä nu ska jag ta och dricka lite till så en bild på hur kära Malin ser ut idag får avsluta detta inlägg! Ha en trevlig dag!


Kommentarer
Postat av: Mindy

Vackra höst bilder & söt bild på dig..Ha en skön tisdag..kram

2009-10-27 @ 09:52:37
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Veronica

Snygg skjorta Malin, var har du köpt den? :)

2009-10-27 @ 13:19:41
Postat av: Nina ♡

ja älskar den där klänningen. har den själv. hade den då theo döptes. tycker attd et är så svårt å hitta klänningar som inte sitter tajt över magen nu för tiden.. så ja köpte den. inte ångrat! :D kanon fin..



så fina bilderna är med bladen och dropparna. sjukt fina..



hoppas ni är friska nu.. krams

2009-10-27 @ 23:03:02
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0