Vattenpalatset i vänersborg!

Ja som ni vet så åkte vi ju dit imorse. Tindra har nog aldrig varit lyckligare, haha! Hon är ett riktigt vattendjur och att dömma av bilderna ni nu kommer se så förstår ni nog. Kan ju säga en sak bara..hon ville bada mera fastän läpparna var blå och hela hon skakade för att hon frös...(dock fick hon ju inte som hon ville fören hon värmt sig ett tag..)





























Lilla fisan alltså. Hon hade stenkul! Haha! Så detta ska absolut göras om! Får väl se när det blir bara. Det är skönt att hon faktiskt tycker om vatten så pass mycket som hon gör. För vi älskar ju att bada hela familjen, hehe.

Efter badet åkte vi till överby och käkade lunch på mcdonalds (BLÄ! men jag åt ändå, haha). Sen gick vi en sväng på rusta och lite i andra butiker. Tindra stensomnade ju i vagnen så vi bestämde att gå där iaf en stund så att hon får vila innan vi knölar in henne i bilen igen. Det slutade med att vi gick där i över en timme medan Tindra sov, hehe. Sen fick hon även lite nya kläder av sin farmor som hon ska få ha på sig till dagis imorn, hihi. Dom var superfina! Sen har vi faktiskt inte gjort nått mer. Vi blev som sagt trötta hela högen av att vara där, hehe. Men det har varit trevligt i alla fall.

Nä nu avslutar jag med en bild på hur dagens outfit sett ut! Ha en fortsatt trevlig kväll!


Kommentarer
Postat av: Jenny

vilka fina bilder på lillan, favoriten är när hon sitter i rutschkanan o skrattar:-) Jag funderar om du inte har någon annan bloggbakgrund som jag kan få knycka. Tycker den jag har nu är för mörk;-)

2009-10-29 @ 13:18:02
URL: http://jeanny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0