God kväll!

Nu är jag här igen. Vad har hänt idag då? Jo, vi åkte ut till torp. Blev faktiskt lite shopping där idag. Fy på mig. Köpte 2 par leggings till mig, en keps och ett par foppatofflor till Tindra. Sen blev det ju såklart lite mat. Men vi kom ändå ut såpass tidigt att vi slapp äta där ute.

När vi kom hem blev det lite mys, mat och sen gick vi ut. Tindra lekte en stund här på gården sen gick jag och hon ner till stora lekplatsen. Där kan ni aldrig gissa vad hon ville göra? Jo, gunga. Hon vill inte gunga i sin gunga hemma längre utan dom är mycket roligare. Inget annat passade fröken heller. Men vi var i alla fall ute och det var skönt!

När vi kom hem så blåste vi såpbubblor. Det tyckte Tindra om! Hon blåste och blåste och Turbo jagade bubblorna, hehe. Nu på kvällen har jag haft i lite silvershampo en stund medan Tindra och Molly badade. Ungarna fick bara tillsammans för första gången idag. Men jag mitt smartass glömde ta med mig kameran.. Och jag kunde ju inte bara lämna dom där och springa och hämta den. Så det får bli en annan gång.

Så nu försöker jag lyckas med konsten att få Molly att lära sig att sova i spjälsängen. Det är änna dags för det nu. Tidigare har hon sovit i vagnen. Får köra lite på 5-minuters-metoden helt enkelt. För nu börjar snart mjukliften till våran vagn att vara för liten. Helt sjukt egentligen. 3 månader är hon och hon ligger redan och sparkar längst ner vid fotänden på den. Det måste nog vara den största nackdelen med våran vagn, att mjukliften är liten. Den såg inte så liten ut i början, men men. Sånt är livet. Men nu låter det i alla fall som att jag lyckats få henne att somna.. Hon är tyst, i alla fall för stunden.

Imorn ska jag se om jag kan få med mig Krewer på en promenad. Vi pratade om att gå egonspåret. Och har hon något annat för sig så kommer jag nog att försöka gå det själv. Men vi får se vad som händer imorn. Tindra ska till sitt efterlängtade dagis i alla fall. Det har hon tjatat om hela dagen..dagis, dagis dagis. Men det är ju tur att hon gillar stället i alla fall!

Nä nu ska jag sluta tjöta så och kika runt lite istället. Ha en trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0