Vårjacka!

Nu blev jag lycklig. Jag har vunnit en ny jacka till Tindra på tradera. Den ser i alla fall oanvänd ut och skitsöt var den. Grön med vita prickar på från name it. Såhär ser den ut:


(Bilden tagen från tradera)

Tror att Tindra kommer bli jättefin i den jackan. 125kr kostade den mig. Ganska lagom faktiskt och hon behövde en ny jacka som hon även kan ha på dagis. Detta är ju en vårjacka jag pratar om nu då. Sen har ju Tindra även ett par mörkgröna överdragsbyxor som är lite fodrade så det blir säkert bra.

Idag ska vi ut till torp. Vi ska kika på en ny leksak till Tindra, hehe. Hon är ju galen i rutchkanor så vi ska kolla om vi kan hitta en sån som inte är allt för dyr. Sen ska vi handla lite mat och sådär såklart. Men jag har sån jäkla mensvärk så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men jag kan säga såhär..cerazette var inget för mig då jag haft mens snart 2 veckor av 4. Ska ringa min barnmorska klockan 11 om jag kommer ihåg det. Jag ska pröva p-plåster istället. Så nu kommer jag verkligen inte våga sätta in en p-stav för jag pallar inte att ha mens såhär ofta alltså..

Nä nu ska jag borsta håret på Tindra i alla fall. Ha en trevlig dag folket!

Kommentarer
Postat av: Nina

kanon pris ju! :D



man får ju bara älska tradera! :D

2010-04-06 @ 10:49:09
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Kadri

superfin jacka och lappar kvar o allt

2010-04-06 @ 12:00:58
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: m a j a n

Riktigt söt jacka =)

2010-04-07 @ 09:45:38
URL: http://majan.blogg.se/
Postat av: Anki

Du kan ha sådana oregelbundna blödningar hur som helst av dom där minipillrerna..jag har testat alla och du kan ha mens 1 gång i veckan...dom tjorvar som satans....om du inte vill ha mens alls så råder ja ta p-sprutan..men o ta bort det helt tills vidare e ju inte heller bra...men ja vet precis hur det är...hujja..

2010-04-07 @ 23:34:59
URL: http://mammaanki.blogg.se/
Postat av: Nina

oo ja :D brukar sitta där å gräva mig fram bland alla annonser :D heh!

2010-04-08 @ 14:03:06
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: emma-mamma till meja

Jättefin :) Försöker hitta en jacka till Meja på Tradera, men har inte hittat nån än. Mest som extrajacka eftersom hon är smutsgris :P Man vill ju dock att den ska vara fin ändå...

2010-04-08 @ 18:47:50
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0