God kväll..

Tänkte smita in här och skriva en snabbis innan Krewer kommer och ska köra skiten ur mig med lite träning, hehe. Men har egentligen inte hänt så mycket idag som är värt att skriva om. Beställde hem lite close-up filter förut så får se när dom kommer. Har varit i lekparken med ungarna och lite sånna vardagliga saker.

Pottgåendet hade inte alls gått bra på dagis idag. Antar att hon är fullt upp i massa lek och bus så hon inte har tid eller glömmer av sig. Sen tror jag att dom ger upp lite för lätt för ibland får man allt sitta en stund med henne inne på toan för att det ska komma nått. Men men, det är bara på´t igen!

Nä, nu får jag gå och lägga ner Tindra igen. Hon har blivit en liten buse när man ska lägga henne serni! Ha en fortsatt trevlig kväll!

Glöm inte tävlingen!!


Kommentarer
Postat av: Lisa, Love och Moas mamma

Ja jag har funderat på att lägga Moa inne i Loves rum. Men blir så jobbigt att springa ända in dit om hon vaknar. Fast kanske skulle vara värt att testa. Har hört att dom känner mjölklukten/mammas lukt och då sover sämre. Men va vet jag. Just nu sover hon ju dåligt för hon är så tät i näsan. Får vänta med att flytta hennes säng tills hon är frisk. :)

2010-08-10 @ 21:46:52
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: Blivande Fru Svensson (24 dagar kvar)

Tackar mjukast :)

Jag tränar allt från dans (salsa och raggadans), kettlebells träning, Body Toning, promenerar och springer på AMT:n...



Åhh Ellas dagis va likadant när hon va så liten. Man kämpade på hemma för att sen få bakslag efter en dag på dagis. Jag sa ifrån att dom fick påminna henne samt att ge henne tid på toa och det fungerade. Så kämpa på :)

2010-08-10 @ 22:15:55
URL: http://mammasbusungar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0