Grejat och grejat!

Idag har vi varit duktiga! Körde iväg Jesper och Tindra, hehe. Dom åkte ner en sväng till nya lekplatsen i stan och Tindra verkade ha gillat stället. Jag och Krewer har burit, städat och grejat som sjutton så nu är det i ganska bra ordning där inne. Nu är det bara dataflytt, ommöblering i vårat sovrum och en städ i kläkammarn kvar så att vi kan ställa iordning sånt vi ville spara där inne. Sen kan man börja med det roligaste. Det vill säga dekorering, inredning och allt annat som hör till. Ska bli skoj! Och stort tack för hjälpen Malin! Betyder mycket!

Har på känn att detta kommer bli ett väääldigt blandat inlägg. För nu tänker jag övergå till mina barn (och sen till en annan grej men bara för att ni ska fortsätta läsa berättar jag inte vad..). Jag måste ha världens sötaste ungar, haha! Tindra har börjat intressera sig mer och mer för Molly nu. Hon tycker det är roligt när Molly skrattar åt henne, men idag tog priset! Jag tog Molly och ställde henne på golvet och höll henne i händerna. Då börjar hon hoppa som vanligt. Då börjar även Tindra hoppa och då börjar båda två asgarva åt varandra, haha! Sen lade jag Molly i sängen (vi var i Mollys rum) för Tindra ville att jag skulle spela musik så att hon fick dansa. Då passade jag på att kika lite i datorn och sen hör jag bara hur Molly börjar garva igen, så jag vänder mig om och tittar. Tindra spelar allan varpå Molly börjar asgarva och sen börjar Tindra garva och detta höll på en stund. Synd att jag inte hann få det på film alltså, haha! Härliga ungar! Tindra tyckte ju att det var skitkul att Molly skrattade åt henne liksom, så hon fortsatte, hehe! Ja det måste kanske upplevas för att förstås, haha! Men roligt var det!

Sen tänkte jag bara skriva lite om en drömresa jag har. Jag har egentligen många drömresor men denna kommer jag nog alltid ha kvar. Och det är att åka till las vegas! Hur häftigt hade inte det varit?? Jag skulle inte åka dit för att spela utan bara för att få uppleva staden liksom. Visst att gå in och kika på nått casino, det känns ju som ett måste, men bara att få gå runt i staden liksom. Det hade verkligen varit såå häftigt!

 

Nää, nu får det vara nog skrivet av mig. Ta mig till Vegas!! Ha en trevlig kväll!


Kommentarer
Postat av: Nina

skulle oxå vilja åka dit. lätt!

2010-08-04 @ 21:05:42
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0