Molly 7½ månad

Ja, hon börjar bli stor lilla mini. Och ännu har hon inte lärt sig sitta helt själv, hehe. Men hon börjar i alla fall att få upp balansen nu så det dröjer inte länge. Hon sitter ju själv en stund omen mycket frammåtböjd. Igår tog hon sitt allra första steg (självklart när jag höll henne i händerna) och det var ju lite coolt tycker jag, haha! Hon börjar bli otroligt stark i sina ben. Får väl se om hon går tidigare än Tindra eller om dom är lika. Molly började ju iaf åla tidigare men det behöver ju inte betyda att hon går tidigare.

På måndag är det dags för bvc igen. Ska bli spännande att se hur mycket knubbisen väger denna gången, hihi. För hon är allt en liten knubbis den där Molly. En riktigt go krambjörn är hon! Sen ser hon ju flintskallig ut med, haha! För hennes hår är så himla ljust så det syns knappt att hon har något. Men nu har det i alla fall börjat växa och hennes kala fläck i bakhuvudet är borta! Hon ligger ju inte så mycket på rygg längre så antar att det är därför det får en chans att växa.

Inga tänder i sikte heller, men det hade jag inte heller räknat med. Jag fick mina tänder sent och så även Tindra. Vet inte hur det var med Jesper men dom har väl fått mina anlag. Stackars barn, haha! Nää fy vilket flummigt inlägg detta blev då. Här skulle jag vara seriös och skriva en massa om Molly men jag bara flummar. Aja baja mamma! Som Tindra brukar säga..

Nina (moster): Jo jag måste verkligen ändra min kost. Problemet med lchf, viktväktarna eller annat är ju att man ska äta sååå mycket grönsker. Och jag kan verkligen inte få i mig grönsaker hur mycket jag än försöker. Fastän jag vet att jag egentligen måste. Men vi får se hur det går helt enkelt men tack för tipset! :)

Kommentarer
Postat av: CLASSY

Skönt :) Jasså vad blir det för mat då?

2010-08-19 @ 16:40:47
URL: http://classys.blogg.se/
Postat av: CLASSY

Men fy så gott! :)

2010-08-19 @ 19:10:22
URL: http://classys.blogg.se/
Postat av: CLASSY

Ja visst va dom :)



Men åh så fint, det är ju dom smyckena som verkligen betyder något som blir ens favoriter :)

2010-08-19 @ 20:30:13
URL: http://classys.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack :) ja, det är stort. beundrar dem sem har tvillingar och trillingar och 2-3 barn överhuvudtaget för de är tufft och jobbigare en med 1. vissa går på sin avundsjuka och slänger in negativt skit, och andra är faktiskt glada för ens skull och stöttar. det är nu man ser vilka som är ens vänner och inte.



nää känner du så så hade du nog gjort rätt, men det är så lätt att säga också, sen när man väl är där, Wow abort eller inte, då blir det genast 1000 gånger jobbigare.

kramar.

2010-08-19 @ 20:47:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0