Chock och bilder!

Jag fick en liten chock idag när jag loggade in på facebook. Hade fått ett meddelande av en kille från trollhättan. Han berättade att Sophia hade rekomenderat mig för att jag fotar mycket och tar fina bilder och sådär (tack igen!!). Så han undrade om jag skulle vara intresserad av ett extraknäck som vimmelfotograf! Jisses vad glad jag blev! Låter hur kul som hellst! Lönen är väl kanske inte den bästa men jag får väl se det som en erfarenhet som jag kan bära med mig vidare sen. Men problemet är att detta jobbet är i trollhättan och jag är utan bil! Måste verkligen försöka få köpa en bil snarast! Hur som hellst så tackade jag ja och jag ska pröva på detta redan på lördag. Iiih vad kuuul! Så om det är någon som har en bil att låna ut på lördag kväll ett par timmar så mottages detta gärna! Alternativt om någon vill vara chaufför. Chauffören kan då eventuellt få ett presspass och följa med mig dom 2 timmarna jag ska jobba, hihi. Men jag blev så glad att jag till och med började skaka. Så önska mig lycka till på lördag!

Ikväll blev det några bilder tagna på mina älskade barn. Tindra har fått ett nytt favoritställe i soffan. Titta här.



Japp, hon klättrar upp på ryggkuddarna och sätter sig. Mysigt. Snutten och nappen får gärna följa med om hon ska titta på pippi, dock inte denna gången. Idag lyckades jag även fånga ett leende från Molly på bild! Underbara unge! Hon har börjat bli på så bra humör när hon är vaken så det är roligt. Dock var hon lite kinkig nu på kvällen men hon somnade ändå relativt fort efter lite mat och ren blöja. Här kommer lite bilder på lillmollan!









Sen sprang jag och letade efter Tindra. Jag hittade henne i sängen lekandes med Jespers gamla rakapparat (utan skären såklart!). Men det såg så himla mysigt ut när jag kom in. När hon märkte att jag kom så lade hon sig ner istället. Kolla här.

 

Hon är den underbaraste gullhumla alltså, hehe! Men bilderna slutar inte här.. Efter detta ville hon kolla på pippi igen. Så hon satte sig på golvet framför tvn. Jag tog upp henne i famnen och satte henne i babyskyddet istället och där satt hon. Hon har ju inte ro att se en hel film ännu men den stunden hon sitter där så hinner jag slänga in en tvättmaskin i alla fall, eller plocka undan efter henne. Men titta vad mysigt det ser ut, hon gillade det!



Jag känner att jag har hunnit ganska mycket på den lilla stunden som Tindra tittade på pippi. Jag hann städa (allt utom toan). Det var dock inte mycket för en gångs skull men känns ändå skönt. Dock dammsög eller vaskade jag inte det får bli imorn. Hann starta en diskmaskin och sen kom Tindra och hjälpte mig att stoppa in tvätt i maskinen. Hann även rama in en picasso alá Tindra och hängde upp den i hennes rum. Visst är den fin? Kan nog bli värd en massa pengar när hon blir kändis och tjänar miljoner så att hon kan försörja mamma och pappa, hahaha!



Fick även rensat uppe på våran skräpbänk/tvbänk/bokhylla idag. Det behövdes kan jag lova! Det orkade jag dock inte ta kort på, haha! Men nu tänker jag avsluta detta inlägg i alla fall. Sen ska jag försöka lägga mig relativt tidigt idag. Måste åka till torp direkt på morgonen imorn (tur att maxi öppnar tidigt) och köpa ersättning för givetviiiis glömde jag det idag. Tur att vi har till iaf ett mål mat till, hehe. Så jag får dra ut båda ungarna själv..men det ska nog gå bra. Hoppas att det inte är snö upp till knäna bara, då får jag problem. För det är en sjujäkla snöstorm ute.. Nåja. Nu avslutar jag detta inlägg med en liten ego-bild på mig själv. Har ju "hittat" mina glasögon nu så jag får väl börja använda dom igen..hrm..


Kommentarer
Postat av: jonna

SÅ roligt att få prova på vara vimmelfotograf :) Söta flickor, och vilket leende Molly gav iväg.. :)

2010-02-18 @ 22:03:14
URL: http://jonnaan.blogspot.com
Postat av: Piinky

haha nää men han levde om jättelänge :P



Kram

2010-02-18 @ 22:07:58
URL: http://piinkys.webblogg.se/
Postat av: pimpXprincess

Svar: Ja, precis. Jag behövde ju mina tuggummin! Haha ;)

2010-02-18 @ 22:15:25
URL: http://pimpxprincess.blogg.se/
Postat av: teluvio

vilken sötboll =)

hehe klart du får fråga, jag valde ett vapen.. just en kalashnikov ak47 bättre saqgt eftersom min hund heter så men kallas bara kalash =) den finaste och goaste vovven i världen ! Han är en liten engelsk stff därför ville jag h ett mffigt namn.. lite ironi i det hela kan man säga =)

2010-02-18 @ 22:29:46
URL: http://teluvio.blogg.se/
Postat av: magda

Vilken söt unge :)

Man blir nästan sugen på att skaffa ;)



Sv: Det är verkligen härligt med vinter, tycker man får fler fina vinter bilder än sommarbilder :)

2010-02-18 @ 22:49:46
Postat av: Nina

vilken kanon bild på dig :D



va roligt med jobberbjudande. super skoj!! :D



andys är toppen. men ja tycker att 110 kr för en ettåring är väl lite att ta i.. men det va riktigt skoj faktiskt.. synd att ni har så långt bort =/



krams

2010-02-18 @ 23:02:34
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina

dem har två priser. 110 för barn under 100 cm å 130 för barn över 100.. ja klagade faktiskt. men dem skyllde på höga hyror. men å andra sidan så kanske dem får fler besökare om dem sänker. å dem kan väl ta ett pris från att dem är två år.. för då kan dem utnyttja allt mera.. så det är synd tycker ja.. men ja vet inte om lektiden var begränsad..

2010-02-18 @ 23:13:18
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Frida

Tack :)



Grattis till jobbet, hoppas det går galant!

2010-02-19 @ 08:27:44
URL: http://fridalinnmans.blogg.se/
Postat av: Kadri

o så mycket fina bilder och vilken fin design du har fixat. Jag kände först inte igen din blogg

2010-02-19 @ 09:00:57
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: Marie

Underbara bilder som vanligt gumman !!!!

Så roligt för dig att du har fått ett extra knäck !!! E så himla gald för din skull gumman !!! GRATTIS I MASSOR !!!

Sa det igår men säger det igen ;)

Massor m kramar !!!

2010-02-19 @ 09:41:35
Postat av: En isprinsessa

Sv: Hehe så blev det för mig också! :)



Fina bilder!

2010-02-19 @ 13:03:49
URL: http://enisprinsessa.blogg.se/
Postat av: Kaptenskan

Vilket kul erbjudande med vimmelfotograf! Klart att du ska tillfället i akt! :D Håller tummarna för dig att det leder till ÄNNU mer jobb! :D

2010-02-19 @ 13:39:13
URL: http://kaptenskan.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Jättefina bilder! :) ja ge dig inte ut i trafiken i onödan med detta snöoväder. Här har vi däremot sol och blå himmel :D

2010-02-19 @ 14:08:48
URL: http://livetivitavillan.blogg.se/
Postat av: sandra

hehe aa de är mkt skönt.. nää nån som kropp kommer man ju inte få tills dess inte hehe ... men drömma kan man ju allti göra om att få en sån till då;)

2010-02-19 @ 16:03:28
URL: http://onlyhappyme.blogg.se/
Postat av: Mamma mina

God eftermiddag..Så fina bilder på din små sessor..Så söt bild på dig gumman..Tycker du har fått det jätte fint här inne.Ha en skön helg.kram kram

2010-02-19 @ 16:18:37
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Maria [Fotoblogg]

sv; tack så jätte mycket.



Hoppas du får en trevlig helg

2010-02-19 @ 16:48:49
URL: http://mariaholgersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0