Huvudvärk

Är det inte det ena så är det det andra.. Inatt har jag fått sova relativt mycket, istället vaknar jag av en huvudvärk som inte är av denna värld! Har precis tryckt i mig 2 alvedon och hoppas att den ska släppa.. Och för att komma till en helt annan sak (som i och för sig kan orsaka huvudvärk på mig) så verkar det inte längre som att Mollys magdroppar hjälper. Så nu blir det att trappa ner (har hört att man inte ska sluta tvärt med dom..) och sen sluta. Hon skriker nu, i princip, all sin vakna tid. Förutom på nätterna, då gnäller hon för att hon inte får mat tillräckligt snabbt bara, sen somnar hon samtidigt som hon äter, vilket är förbaskat skönt. Ibland är hon ju dock vaken även på nätterna och vill inte sova men då är hon i alla fall relativt tyst..då knölar hon mest. Aja, fler sånnahär nätter tack! Jag och Tindra klev upp 7.38 (piip) och då sov Molly fortfarande! Hon vaknade lagom till att vi skulle gå till dagis där runt kvart i nio. Tur att vi har nära till dagis så det gick snabbt att springa upp och lämna Tindra sen hem och ge Molly mat. Hon fick stanna hemma i sängen (bredvid Jesper) under tiden.

Nu sover hon igen och jag passar på att sitta här en sväng. Har kollat runt på lite olika frisyrer och har faktiskt bestämt mig för en, hehe. Jag ska nämligen klippa mig imorn! Ska bli såååå gött! Jag älskar mitt långa hår och kommer förmodligen sakna det men nu tänker jag mer praktiskt. Mitt hår är ivägen och man måste använda halva shampoflaskan för att det ska bli rent, haha! Så jag får väl ta en före och efterbild kanske, hehe. Visar i alla fall imorn hur det blev..

Nu vaknade Mollan igen så det blir matdags. Sen klippa gubben och sen hämta Tindra och busa lite med henne i snön!

Kommentarer
Postat av: Jennyli

usch vad jobbigt att hon skriker så mkt! :( Har ni testat både miniform o sempers magdroppar? Det är ju så tröstlöst att de bara skriker all sin vakna tid!



TACK för awarden :)

2010-02-02 @ 13:28:28
URL: http://ddb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0