Lugnt och skönt..

Tindra fick gå till dagis idag. Ni skulle ha sett hennes min när jag sa att hon skulle få gå dit idag. Gud vad glad hon blev! Och skrek rakt ut "Piaaa!!" (det är hennes fröken). Sen skulle hon prompt ta på sig skorna direkt och gå raka vägen dit. Men hon blev tvungen att ta på sig kläder och overallen och grejer först, hehe. Här i hushållet bjöds det nämligen på ordentlig sovmorgon idag. Förstå min chock när jag blir väckt av Molly och det är ljust utomhus..? Jag kollar på klockan och den är 8! Herrejisses! Tindra sov fortfarande.. Jag hann kliva upp, byta blöja och ge Molly mat innan jag hör Tindra ropar, hehe. Fast hade Tindra fått bestämma hade vi klivit upp redan halv 5 men det ville inte morsan.. Stackars barn va? Haha! Jag fick lägga ner henne i sängen några gånger men till slut somnade hon faktiskt om och sov som sagt till 8, hehe. Kan ju inte påstå att jag är ledsen över detta! Skönt var det!

Så nu sitter jag här i lugn och ro och kom på att jag kanske skulle blogga. Jag har nämligen pysslat med en bloggdesign hela dagen idag (när Molly har sovit) och hela långa kvällen igår. Men jag känner mig inte riktigt klar än så ni får vänta med att se den. Får se om jag blir klar ikväll eller om jag orkar greja ikväll. Annars kommer jag nog sitta och glo på one tree hill hela kvällen istället. Men som sagt, vi får väl se. Designen liknar i alla fall ingenting som jag någonsin gjort förr i mitt liv, hehe! Men det är väl bara roligt? Så är det i alla fall.

Nu ska jag kika vidare en snabbis och hoppas på att få ett paket inom dom närmsta timmarna, hehe.

Kommentarer
Postat av: Nina

jag bad maken köpa hem sånt igår. så ja hoppas att han inte glömmer det.. det måste funka.. hoppas iaf. satte på mej den ena idag med lilla lilla fläcken.. märkte att den krympt som fanken. suck..

2010-02-15 @ 17:09:19
URL: http://modesida.blogg.se/me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0