Magsjuka på dagis

Idag stannar fröken Andersson hemma från dagis. Dom ringde imorse och sa att det gick magsjuka på dagis, så att vi är medvetna om det. Så Tindra fick stanna hemma idag! Jag orkar inte ha in någon magsjuka innanför dessa dörrar nu! Men det var mysigt att låta henne stanna hemma för det resulterade i att hon stensomnade i min famn i soffan. Såå mysigt! Detta hör alltså inte till vanligheten att hon skulle somna i famnen, men idag gjorde hon det. Det händer ibland om hon är sjuk men det tror jag inte att hon är nu. Hon var nog bara trött efter att ha varit vaken över en timme vid 5 imorse. Hon somnade dock om en stund, tror jag, fram till kvart över 7. Nåja, så är det. Och eftersom hon sover nu så vet jag inte hur det blir med våran middag idag. Vi hade ju behövt handla och hade planerat att göra det så fort Jesper vaknar. Men Tindra har en tendens att sova närmare 2 timmar om hon somnar såhär på morgonen så jag vet inte hur vi ska göra. Jag har inte riktigt hjärta till att väcka busan. Får väl se vad Jesper säger när han vaknar. Kanske vi kan ta en middag på mcdonalds idag istället? Får väl se.. Tindra får nog vara hemma även imorn så får vi väl se om hon får gå dit på torsdag istället.

Nu sover i alla fall båda ungarna. Jag tror att Molly börjar stabilisera sina nätter nu med. Hon vaknade vid 00 efter att ha sovit från 19. Sen vaknade hon halv 6. Dock var hon vaken en stund efter halv 6 fast hon låg tyst i liften så jag somnade om en stund. Kvart över 7 klev vi upp. Jag funderar på att försöka plocka bort ett mål mat för Molly nu. Hon behöver det då verkligen inte för hon går upp hur bra som hellst i vikt. Mer än 400gram i veckan hittills. Men samtidigt vet jag inte om jag vågar plocka bort det för då kanske hon vaknar "för mycket" eller vad jag ska säga. Och då kanske hon har svårt att somna om. Aja, vi får se.

Vet inte hur jag ska överleva denna dagen dock. Har så jäkla ont i ryggen att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har "mensvärk" också och funderar om den är påväg tillbaka. Om den inte är det bör jag nog kolla upp varför jag har ont. Men den pms jag har haft ett par dagar nu borde i alla fall tyda på mens, haha! Måste föresten ringa någon läkare eller nått idag. Kanske barnmorskan.. För jag har så jäkla många blodtrycksfall per dag att jag börjar bli orolig. Så fort jag ställer mig upp så håller jag på att svimma. Kan även känna mig yr om jag sitter stilla. Så ja, jag har nog extremt lågt blodtryck helt enkelt. Men det är så obehagligt så jag vill nog kolla upp det.

Fan, jag tänkte ju skrivit ett kort inlägg för att stabilisera upp mitt überlånga igår, haha! Men så gick det med det. Nu ska jag i alla fall sluta skriva för jag lär ju skriva mer ikväll..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0