Nu kommer massa bilder!

Idag har vi härjat. Tindra vaknade ganska lagom till att farfar och Pia kom hit. Hon hann busa lite innan dom kom, hehe. Satt och "åkte" på ett vildsvin som hon fått av sin farbror Felix och tyckte det var skitskoj, haha! Jag har ju självklart tagit massa bilder idag. Men jag tänkte att ni kan få se dem sist av allt så jag skriver först.

Molly var ju lika social som alltid när det är folk här. Det vill säga, hon sov sig igenom hela besöket! Jag förstår inte varför hon alltid sover så fort det är någon här.. Dom var ändå här i 3 timmar! Hon brukar aldrig sova så länge i sträck förutom om vi är ute med vagnen någonstans. Hur som hellst så fikade vi lite tårta och kaffe (nej jag dricker fortfarande inte kaffe..) och satt och tjötade. Jag visade lite bilder och sådär. Det var trevligt att träffa lite folk.

Efter besöket så satte vi igång med maten. Jesper skalade potatis och jag fixade köttet. Det blev pepparrotskött och potatis. Det är så jäkla gott! Efter maten så ville Tindra måla så vi plockade fram fingerfärgerna och papper. Idag var det roligare än någonsin att måla, haha! Hon kladdade färgen ÖVERALLT! Sen har hon nog en inre önskan om att bli rödhårig, haha! Bilderna får tala för sig själv.. Under tiden Tindra målade så låg Molly på golvet och luftade sig. Hon var lite röd i ljumskarna så det gjorde nog gott. Undra hur det är med magsjukorna på dagis nu..? Jag får ringa dit imorgonbitti och fråga. Om inte dom hinner ringa hit förståss.

Veckans planer? Jaa, imorn hoppas jag på att få ett paket. Sen ska vi till bvc på tisdag. Ska föresten ringa till bvc imorn och fråga dom hur man kan märka att barn har uvi. Förutom att kisset kan lukta starkt. Någon som vet det? För jag undrar om Tindra kan ha det. Ibland verkar hon lite besvärad och stannar upp någon sekund. Kanske när hon kissar? Så jag ska i alla fall rådfråga dom lite. Kanske Tindra får följa med till bvc på tisdag. Sen vet jag inte riktigt vad denna veckan bjuder på. Kanske åker ner till öppna förskolan igen på onsdag? Får väl se. Nu kommer i alla fall bilderna för er som vill sen ska jag kika vidare! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0