Snart ny design

Det kommer nog snart komma upp en ny design här på bloggen igen. Fick höra att det var rätt svårläst med svart bakgrund så jag ska försöka ändra det. Och jag kan faktiskt hålla med om att det är otroligt jobbigt för ögonen att läsa en blogg med mörk/svart bakgrund så jag ska försöka pilla lite. Får väl se om jag orkar ändra headern och sådär men lite färger ska ändras. Tänkte bara förvarna lite om det, hehe.

Idag var vi ute på torp en sväng. När vi precis kom hem så blev Tindra helt hysterisk! Jag vet inte vad det var med henne men det verkade som att hon hade ont någonstans. I vanliga fall brukar hon kunna peka var hon har ont liksom men det gjorde hon inte nu. Så jag vet inte vad det var men hon bara grät och skrek! Hon var inte arg eller nått utan det bara kom utan förvarning. Har ingen aning om vad som framkallade denna reaktion.. Så jag och hon satte oss i soffan och tittade på Pippi Långstrump. Förstå min chock när hon satt stilla nästan hela filmen och faktiskt tittade! Det var i slutet som hon inte riktigt var intresserad men jag är ändå chockad att hon faktiskt tittade en liten stund, hehe. Men jag är ändå orolig och fundersam på varför hon var så hysterisk förut. Det gör ju ont i hjärtat.

Imorn ska vi få lite besök av Jespers pappa och Pia. Ska bli trevligt. Om nu inte Tindra har feber men jag tror inte det. Hon var i alla fall feberfri nu på kvällen innan läggdags. Då hade hon 37,4. Men hennes betéende tydde lite åt att hon kommer bli sjuk snart. Hon har varit lite trött idag. Men kanske bara beror på dålig sömn, ingen aning.

Kommentarer
Postat av: mamma

Hej på er! Hoppas inte att Tindra blir sjuk lät ju lite oroande av igårmen men hon kan ju bara haft en dålig dag hon med.. Jag vart otroligt glad när du ringde det levde jag på hela adgen ni betyder så mycket för mej. Och nu ska ni alla ha en stor bamse kram på alla hjärtans dag från mamma/mormor

2010-02-14 @ 09:39:22
Postat av: emma-mamma till meja

Hoppas ni har en mysig alla hjärtans dag!!

2010-02-14 @ 14:01:16
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0