Trötter och lite lek

Ja nu känner jag mig helt slut. Har inte varit hemma på hela hela dagen! Har varit nere hos Björn på kontoret. Men det var trevligt och jag fick massa nyttig info. Riktigt snällt av Jonathan att lära mig massa nyttiga saker, hehe. Ska fundera på om det är nått speciellt jag vill lära mig också..hmm *tänktänktänk* men det blir nog bra. Får se hur jag ska gå till väga bara..

Igår hade jag lite tråkigt så jag lekte lite med kameran. Jag fick en liten idé som jag kände mig tvungen att testa, hehe. Här är resultatet.









Tanken var att jag skulle spola vatten i ett glas men det ser mer ut som att det droppar men jag tyckte att det blev rätt fräckt, hehe. Sen spolade jag lite i hon bara och tog med dom bilderna med, hehe. Aja, har man tråkigt så har man.

Idag blev det även lite produktfotografering. Men jag orkar inte sätta mig och redigera dom nu fakiskt. Har inte ens orkat sätta in dom i datorn, haha! Får ta det imorn om jag orkar och hinner. Annars får det bli på söndag när Jesper ändå jobbar..PUST!

Hyrde även film påväg hem idag. Men den ena filmen var så kass att jag inte ens orkade se klart den. Därför jag sitter här.. Land of the lost hette den, skitkass! Ska även se 17 again och..ja vad den nu hette..den nya filmen med Katherine Heigl i alla fall. Får se om vi ser någon mer ikväll eller om vi sparar båda till imorn..

Nu ska jag i alla fall kika in lite snabbt på lite bloggar och sådär. Jag har magknip..

Kommentarer
Postat av: Jennyli

Ja, det är synd att villervalla är dyrt! Man får försöka fynda när de har rea s



Babyrosa kan jag inte med alls, men rosa ihop med typ brunt kan vara riktigt snyggt! Men volanger o sånt går FETBORT! Och, hujjeda mig, sånt som gärna de lite äldre stickar.. I babyrosa givetvis, med volanger.

Och så får man dåligt samvete, för de har ju lagt ner massor med tid på stickande/virkande, men jag tycker de e sååå hemskt fult! Fick massor till både L o A, men har aldrig använt de..

2010-02-05 @ 20:25:44
URL: http://ddb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0