Boat lite till!

Ja ikväll har jag grejat lite till. Eller ja jag har väl smågrejat hela dagen egentligen. Vi gick ju på torp en sväng förut. Men det gjorde ont att gå för när jag går så trycker det sååå neråt att jag går som att jag skitit på mig. Inte skönt. Sen gjorde det ingenting med mina värkar heller så det var lika bra att ge upp. Fick dock köpt en filt i alla fall! Blev en neutral filt i vitt med några figurer på i fleece. Mysig var den i alla fall.

När vi kom hem gick Tindra och vilade och jag satte mig här och grejade tils jag fick nog och gick in i sovrummet och började greja. Städade, plockade och möblerade, hehe. Sen kom Niklas och Lottie (vovven) och hälsade på en sväng och vi käkade en pizza, mums! När han gått så gick jag och fortsatte greja i sovrummet. Dammsög upp lite glas från lampan som kattjäveln drog ner och fick in spjälsängen där den ska stå. Gjorde detta nått med värkarna? Svar: NEJ! Får fortfarande sammandragningar som gör ont och vissa känns knappt. Detta är seeegt! Tänk om det kunde gått lika snabbt och bra som förra gången, hehe. Sen satte jag i alla fall igång med tvätten istället. Vek massa torr tvätt som legat överallt och bar bort och sen fyllde jag en ny maskin och drog igång den. Under tiden jag grejade med detta så började faktiskt värkarna kännas mer och kom oftare men nu så fort jag satte mig ner lugnade dom ner sig igen. Så nu ger jag fasiken upp detta snart. Resten av kvällen ska vi bara ta det lugnt och kolla på film.



(bilden lånad från google)

Denna filmen ska vi se hade jag tänkt. Har hört att den ska vara grymt bra i alla fall. Men jag får väl skriva en liten recension om den sen. Det är tydligen en riktig snyftare så vi får väl se vad Jesper tycker om den, haha! Men han får se den för min skull!

Nää nu ska jag ta och poppa mig lite popcorn och slänga mig i soffan. Sen får vi väl se vad som händer. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0