Ett bildinlägg!

Ja detta blir ett litet bildinlägg tror jag faktiskt. Vi har ju gjort endel saker idag och tagit några bilder. Men jag längtar ändå efter lite mildare väder och tills man kan gå normalt så att man kan ta premiärturen i barnvagnen, hehe. Nåja, tänkte börja med två bilder som jag tog på Molly precis när vi kommit hem från NÄL. Hon satt och sov så gott i bilstolen så jag öppnade bara overallen så fick hon ligga kvar där en stund.

Nu på kvällen har vi haft lite familjemys. Tindra springer ju runt och pekar och tjötar om bissen (bebisen) hela tiden och vi frågade om hon ville hålla i bebisen och det ville hon såklart. Hon är superduktig och sitter blick stilla med en hand på Mollys mage. Man blir så stolt över henne. Sen sprang hon iväg och lekte lite och kom tillbaka efter en stund och gjorde samma sak, då satte hon sig i mitt knä och så fick hon hålla igen, jättestolt storasyster är hon! Och vill gärna kramas och det känns faktiskt toppen! Sen hade vi ju även två sömntutor i familjen, hehe. Min skäggige gubbe och Molly låg och sov en stund på soffan medan jag och Tindra startade en tvättmaskin. Aja, här kommer lite fler bilder då..

Har haft en mysig kväll hela familjen. Har även klippt Tindra idag. Hon hade ju en sån gräslig hockeyfrilla, haha! Så jag har klippt av henne håret i nacken. Det blev lite snett men det är ju fasen inte lätt att klippa en unge på 1½ år kan jag lova, haha! Men nu har hon i alla fall en kort page och ser mer ut som en flicka i håret, lite mer välvårdad, hehe.

Men hon gillade verkligen inte att behöva sitta stilla, haha! Nåja, det blev hyfsat i alla fall.

Jaa, detta var väl det jag hade att bjuda på ikväll tror jag. Får se om jag orkar sätta mig och greja med headern här ikväll eller om jag gör det en annan dag. Molly måste ju få en plats även hon, hehe. Men får se som sagt. Nu ska jag i alla fall kolla lite bloggar o.s.v. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Sophia

Det gör gott att klippa dem små =)

Är Molly lika sovglad som Tindra var på nätterna då?

2010-01-07 @ 19:37:29
Postat av: Martina

tycker hon vart fin i håret:) syns inte att du klippt snett!



söta ni är i familjen mysigt:)

kram

2010-01-07 @ 21:20:48
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: Sophia

Jo det va samma med Tyra i början, 1 månad var det helt okej men sedan gick det åt skogen ;)

2010-01-08 @ 01:14:35
Postat av: Sofia

Vilka mysiga bilder! Kul att det går så bra!



Tindra blev jättefin i håret. Det tar ju alltid emot att klippa eftersom man vill att det ska bli långt, men det växer ju så himla ojämnt så ibland måste man ju fixa till lite!=)

2010-01-08 @ 08:37:09
URL: http://sofiafranzen.blogg.se/
Postat av: Ylva

Hej, är du tatuerare??:P:D

2010-02-11 @ 22:13:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0