Facinerande!

Bebisar kan vara bra facinerande att titta på ibland. När jag och Molly var ensamma hemma förut så var hon vaken en ganska lång stund. Hon låg och kikade och gjorde ganska roliga grimaser, haha! Jag kunde inte låta bli att skratta och fångade endel på bild faktiskt. Så jag tänkte dela med mig lite av Mollys ansiktsuttryck.

Ser nästan ut som att hon ler på vissa bilder och sen ser det ut som att hon gallskriker, haha. Men det gör hon alltså inte utan hon bara gapar och försöker käka upp handen.

Jesper och Tindra åkte ju som sagt iväg till badhuset. Men det hade tydligen inte varit nått vidare. Det är tydligen inte så barnvänligt och bassängerna var iskalla. Fanns knappt några leksaker. Lite trist faktiskt. Så nästa gång åker dom nog till vattenpalatset i vänersborg. Det är ju i alla fall barnvänligt och poolen är bra mycket varmare! Och där vet vi att hon gillade att bada, hehe.

När dom kom hem så var hon fortfarande busig. Fast hon har ändå varit något lugnare ikväll än vad hon var igår. Då gick det ju knappt hantera henne. Men nu var hon lugnare och kunde till och med sitta stilla och kramas lite. Sen satt hon och lekte med Jespers telefon. Hon älskar telefoner. Vet inte riktigt vad det är men hon ska ha en telefon så fort hon ser den och så säger hon "hajå hajå" så fort hon ser en, hehe. Så jag bjuder på lite bilder på mobilnörden..



Haha, bilden längst ner till höger..hon ville också testa bebisens korg, men det var verkligen inte roligt att ligga där i. Det var otroligt trångt och jobbigt, haha!

Nåja, vad har vi annars gjort idag? Inte så mycket. Försökt busat slut på Tindras energi och jag tror att Jesper lyckades ganska bra. För hon stupade verkligen när vi lade henne för natten. Skönt att slippa bråka med henne för att få henne att sova för en gångs skull. Hoppas verkligen inte att hon vaknar klockan 5 imorgon bitti igen. Då vet jag inte vad jag gör faktiskt.

Imorn ska Tindra få komma tillbaka till dagis i alla fall. Blir nog skönt för henne att få komma dit och härja av sig lite. Busa med sina kompisar och slippa oss ett tag, hehe. Undra bara hur det kommer gå att få henne att sova där..hoppas att hon inte bråkar utan att hon verkligen vilar. För annars kommer dom inte låta henne sova och då blir hon skitjobbig och gnällig här hemma på kvällen. Aja, vi får väl se. Kanske är annat när hon är på dagis..

Nää nu ska jag sätta mig och pyssla lite innan jag ska slänga mig i sängen igen. Men jag avslutar med en bild till. Kan ju även tillägga att både jag och Molly har gått i pyjamas hela dagen, haha! Men kolla in, det är lite storleksskillnad på Jespers och Mollys händer, haha!



Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Nina

jag fortsätter att häpnas av dina vacka bilder! helt otroligt fina.. å så liten hon är oxå.. syns verkligen på sista bilden. mysigt,,. kommer inte ihåg då theo var sådär liten :D

2010-01-10 @ 21:41:31
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Lisa, Loves mamma

Kommer Tindra gå på dagis fast båda ni är hemma? Jag funderar på att göra så med min son oxå. Bara för att han ska få komma iväg och leka med andra barn och busa av sig lite. Men inte bestämt mig än.

2010-01-10 @ 21:58:38
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: Jonna

Har nog inte hunnit gratulera till lilla tjejen. SÅ roligt och så söt liten en.. Gör att man bara längtar mera själv ;) Sköt om er, kram!!

2010-01-10 @ 22:56:09
URL: http://jonnaan.blogspot.com
Postat av: Kadri

ooo så söta och en ny header igen . vad du fixar hela tiden

2010-01-11 @ 08:52:26
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: mina

Stort grattis till er söta bebis :) Så underbart för er att dotter är hos er nu..JA det är så mysig när de somnar på magen..En ad vet mysigaste som finns med bebisar massa mys med de..Härliga bilder.Ha en skön måndag.kram kram

2010-01-11 @ 09:11:37
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Frida

Naw vilka sötnosar ni har !

2010-01-11 @ 09:30:45
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: Melissa - Vincents Mamma

sötunge :)

ni har inte lust att ses nån dag?

2010-01-12 @ 11:24:28
URL: http://ooomelissaooo.blogg.se/
Postat av: emma - mamma till meja

Otroligt fina bilder på er nya sötnos :D

2010-01-13 @ 19:36:00
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0