Frusenheten fortsätter!

Jag vet inte vad det är med mig. Kan det vara att jag lyckats klämma ut det som höll mig så varm jämt? Måste nog vara så för nu fryser jag nästan konstant känns det som. Förutom när jag städar, då blir jag varm, en stund..för att sedan bli lika frusen igen. Aja, det blir nog bättre snart även om vi bara är i januari månad. Man blev så jäkla glad när snön kom och kylan..men nu räcker det. Nu kan den gärna få försvinna. Jag längtar till våren! Härliga vår, vart är du?

Jag är snuskigt trött idag och överväger om jag ska lägga mig och vila när Tindra ändå är på dagis. Problemet är ju om jag lyckas sova alldeles för länge, då kan jag inte somna ikväll. Inte i rätt tid i alla fall. Så frågan är nu vad jag prioriterar. Sova nu eller somna lätt ikväll? Jag får filura på det lite till tror jag. Kanske skulle försöka få i mig lite frukost innan..

Aa, just det. Har jag skrivit att jag fått sålt min kamera? Min D40 alltså? Jag lade ut den på annons och dagen efter hade jag redan sålt den. Jag lade ut den på blocket i hopp om att slippa skicka den någonstans. Men det slapp jag inte ändå utan Jesper fick åka iväg till posten igår och skicka den hela vägen upp till Umeå. Skönt att bli av med den och jag måste erkänna att jag inte förlorade många kronor på den kameran. Trodde att jag skulle förlora ruskigt mycket men inte. Kameran är alltså 1 år och 8 månader gammal och allt jag "förlorade" var 490kr. Ingen dålig affär enligt mig. Men jag kollade upp vad dom kamerorna ligger i för pris begagnade och dom ligger mellan 2500-3000kr. Aja, nog tjatat om detta. Jag blev i alla fall nöjd över försäljningen om man säger så, hehe.

Nää nu ska jag kika vidare och fortsätta fundera över om jag ska sova eller inte..

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag frös väldigt mycket under tiden som jag ammade Elicia, så de kanske har med de o göra???

2010-01-14 @ 13:29:51
URL: http://chamallow.babyblogg.se
Postat av: Nina

usch va tråkigt =( varför har ni inte det? du som fotar så mkt...



iof ja vet ju hur det va själv,. tror inte ja tog en enda bild S

2010-01-14 @ 16:08:42
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Kadri

varje gång jag har varit gravid har jag inte fryst på vinter, men annars går jag runt o fryser som fan.



sv. tack för din nominering

2010-01-14 @ 19:12:41
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0