Gäsp!

Idag kommer jag förmodligen vara helt död. Natten inatt har väl inte varit allt för rolig. För det första hade jag svårt att somna igårkväll. Somnade nog inte fören 23.30 eller nått sånt. Sen vaknade Molly vid 3 och inte ville hon somna om inte, neeej då. Så hon somnade väl kanske vid halv 5 och en kvart senare vaknade Tindra. Fastän Tindra somnade en halvtimme senare än vanligt igårkväll så vaknade hon en kvart tidigare. Så jag försökte få henne till att somna om också, men det gick absolut inte. Sen vaknade ju Molly en gång till vid halv 6 och då ville hon såklart ha mat igen..så det var bara kliva upp igen och göra en flaska. Klockan 6 gav Jesper upp och klev upp med Tindra och han lät mig försöka sova igen, kan väl säga att det gick mindre bra eftersom Tindra skulle in till mig hela tiden, haha! Så det var ett jäkla liv utanför sovrumsdörren. Och inte nog med det, Tindra har lärt sig öppna dörrarna här hemma så Jesper fick låsa in mig och Molly så att vi skulle få sova. Men det tog inte många minuter innan Tindra stod och bankade och ropade på mig. Så jag kan väl inte påstå att jag har sovit många timmar inatt eller imorse. Men jag ska inte lägga mig och vila nått idag för då händer säkert samma sak ikväll, att jag inte kan somna, så jag somnar hellre tidigt ikväll än att få vila nu när alla andra sover.

Fy vad jag gnäller just nu känner jag. Kanske inte det roligaste att läsa. Självklart älskar man sina barn oavsett men lite mer sömn hade jag ju gärna sett. JA!! Jag är bortskämd...! Men jag har faktiskt tänkt fortsätta vara det också. Funderar nästan på att sätta Tindra i spjälsängen igen, då kanske hon somnar om av tristess på mornarna, haha! För nu kliver hon ju upp och leker med alla leksaker och försöker öppna sin egen dörr. Tuuur att den dörren går innåt, hehe.

Nää, jag får nog sluta klaga nu och göra nått vettigt istället. Kolla runt i andras bloggar kanske? Ja skriva ska jag inte göra iaf..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ett litet tips vänd dörrarnas handtag =)

Har vi gjort så inte minsta kan öppna

2010-01-17 @ 11:06:06
Postat av: Kaptenskan

Jag är också trött idag. Har sovit dåligt jag med. Vi kan bilda en gmällklubb tillsammans idag :D Man måste få vara lite gnällig, annars kan man inte vara glad och nöjd heller!!!

2010-01-17 @ 17:27:38
URL: http://kaptenskan.webblogg.se/
Postat av: Lisa, Loves mamma

Sömn är viktigt! Man blir inte sig själv när man får sova så lite. Hoppas Tindra börjar sova lite mer snart igen då!

2010-01-17 @ 18:33:19
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: Marie

Ja men du gumman , klart man får gnälla !!! Det måste man få göra !

Håller med om tipset som står , vänd dörrhandtagen , det har vi med gjort på vissa dörrar ;)

Hoppas verkligen att Tindra ändrar sovrutiner så att ni får lite mera sömn gumman !

Massor med kramar till er !

2010-01-17 @ 21:06:04
Postat av: Jennyli

sv: Det är viktigt att ta det lugnt efter förlossning o låta kroppen vila, har man otur får man framfall om man tar i för mkt!



Och usch vilken jobbig natt, har även vi (läs jag) gått igenom ett par sådana.. Det går över när de blir tonåringar! Då ska jag börja dammsuga utanför deras dörrar vid 5-6 på morgonen mohaha

2010-01-17 @ 21:29:14
URL: http://ddb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0