Gillade inte alls kylan!

Njaa, vårat försök att trotsa kylan gick inget vidare faktiskt. Vi bäddade ner Molly i vagnen så gott det gick men hon gillade inte alls att ligga där. Men kylan bet verkligen i oss alla så vi struntade i att gå uppe vid värmeverket utan gick istället upp en stund till barnens farfar. Där värmde vi oss och Tindra stod och dansade till musiken, hehe. Men eftersom vi varken hade blöjor eller mat med oss till nån av ungarna så blev besöket kort och sen åkte vi hem.

Hemma vankades det våfflor med sylt och grädde. Trodde att detta skulle bli populärt hos Tindra men nej, hon gillar inte alls våfflor med sylt och grädde. Hon smakade en liten liten bit sen ville hon inte ha mer, då skulle hon ha välling istället. Så det blev en sak att skriva upp på "vill-inte-ha-listan". Hon måste ju verkligen vara lite udda våran dotter. Hon gillar inte våfflor och hon gillar inte stuvade makaroner. Det brukar ju ändå vara en favorit bland ungar väl? Men nej, inte här. Aja, det blir nog bra.

Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra resten av dagen. För ute går det ju inte vara när det är såhär kallt. Kinderna på Tindra blev alldeles illröda av den lilla stunden vi var ute förut. Får se om man kan sätta igång nya Tingeling-filmen som Tindra fick i julklapp. Den har vi inte sett ännu. Nått måste vi i alla fall göra för att underhålla Tindra. Får väl se..nu ska jag i alla fall än en gång försöka kasta henne i säng, det går mindre bra..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0