Håller i sig!

Jag trodde att mina läsare ökade när jag fick Molly för att sedan sjunka när nyheten inte var så het längre, men ni håller er kvar, hehe. Jag tycker självklart det är roligt att mina kära läsare har ökat i antal men jag förstår egentligen inte varför. Har jag ett så spännande liv? Skriver jag om intressanta saker? Jag har ingen aning. Jag brukar ju mest skriva om det första bästa som kommer upp liksom. Men det är ändå kul att ni håller er kvar!

Vad ska vi hitta på idag då? Ja som vanligt ska vi åka och handla. Behöver blöjor, ersättning och mat. Ska även förbi ö&b. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.

Jag måste också få säga att det är någon här hemma som gör mig otroligt bortskämd. Jesper lät mig sova till klockan 8. Kan tillägga att Tindra vaknade klockan 5.. Nått har hänt med henne. Hon har slutat sova så bra som hon brukade så jag vet inte vad jag ska göra faktiskt. Kan man använda en stekpanna kanske? Haha! Nää skämt och sido. Men jag kanske skulle tvinga henne att vara vaken längre på kvällarna? Hon blir så jäkla gnällig då bara men det kanske det är värt för att få sova längre på morgonen? Måste nog ha ett familjemöte om detta för jag lär inte överleva om hon ska vakna klockan 5 varje morgon när Jesper börjar om och jobba. Nä nått måste göras snarast! För övrigt sov Molly till 8.30 idag..!

Nu ligger Tindra och vilar och Molly sover på min mage så det är riktigt mys. Föresten så håller jag på och pyssla med en ny design. Känner att jag behöver ändra lite färger och sånt pga olika orsaker.. Men vi får väl se när jag byter, det lär märkas. Nu blir det våra bästa år.

Kommentarer
Postat av: mina

God eftermiddag..Miniform dropparna är jätte bra när de får ont i magen efter maten..det funkade jätte bra på min prins..NU får han inte ont när han har ätit..så skönt...HA en skön fredag.kram

2010-01-15 @ 14:43:33
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0