Hemkommen och förbannad!

Jag brukar ju bli på bättre humör när jag är ute och promenerar, men inte idag! Jag är så jäkla arg och trött på dessa jävla slipsnissar på kommunen som anser att dom inte behöver snöröja på cykelvägarna när det bara kommit 5-6cm blötsnö! Detta kom alltså igår, sen började det regna, sen snöa, sen regna och idag är det för fan minusgrader!! Vad tror ni att det har resulterat i? Jo förbaskat hårt och guppigt på vägen så att man fan inte kan gå med barnvagn för att den stackars ungen som ligger där i riskerar att få hjärnskakning! Åååh jag är så jäkla förbannad! Så hur som hellst, det slutade med att jag och Molly tog bussen hem från bvc. Pinsamt att åka typ 3 hållplatser eller vad fan det är men jag kan inte gå på dom cykelvägarna så det fick bli så..

På bvc gick det bra i alla. Molly väger nu 3880gram och är 52cm lång. Stora damen, hehe. Snart kan man ju nästan byta ut lådan med 50-56 storlekar till lådan med 62-kläder i, haha! Sen blir hon 15 och ska ha en moppe..suck! Aja, så är det i alla fall. Nu vill jag ha en bil..skänk mig lite pengar någon? Nu blir det blöjbyte..

Inte nog med det..jag glömde kameran hemma för att jag blev stressad. Så nu gick jag miste om en klockren bild på rådjuret som stod typ 20 meter ifrån oss och även en fin vinterbild över sandersdalar..INTE min dag idag! Jesper har åkt hemmifrån för att han skulle på nått möte eller vad det var på jobbet så jag får hämta Tindra själv på dagis. Funderar på vad vi ska hitta på..kanske skulle gå till pulkabacken? Får väl se..ute ska vi nog vara en liten stund i alla fall när det är så fint väder. Vi får passa på.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jösses, hur liten var hon när hon kom?? Jag var på bvc igår. Min väger 4040g och är 53cm lång..hehe

2010-01-28 @ 13:17:10
Postat av: Lisa, Love och Moas mamma

OJ, Det var jag som skrev inlägget innan...

2010-01-28 @ 13:17:59
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: Mamma mina

God eftermiddag gummnan..Håller med dig att det är livsfarligt att promenerar när det är snöigt och det regnar o sen fryser till..Bättre att ta bussen som ni gjorde så ni kom hem helskinnade..Ha en skön eftermiddag.kram kram

2010-01-28 @ 15:59:29
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Kaptenskan

Vissa dagar bara suger. Man kommer inte ifrån det. Jag brukar gå upp i limningarna på Åland också med jämna mellanrum. Det är en sån lekstuga att man blir förvånad. Haha! Hoppas kvällen blir bättre! Oj vad lilltjejen växer! Hihi! Jag antar att det går fort med kläderna i början - de är ju som små raketer på längden! Massor med kramar!!

2010-01-28 @ 16:49:07
URL: http://kaptenskan.webblogg.se/
Postat av: Sophia

Jag vet inte vart plogbilarna håller hus i år.

Hör uppe så är det knappt att vägarna man kör bil på kan vara plogade :(



Jo, en fråga med, vad r adressen till bara din blogg? För det går inte att hitta den på bloglovin, eller du kanske har gjort bloggen helt själv så den inte är uppplagd på nån annan bloggserver? Eller va man nu ska säga

2010-01-28 @ 19:12:44
URL: http://gottisar.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0