Ingen pulka..

Nej det blev ingen pulkaåkning idag. Vi fick helt enkelt fullt upp, hehe. Först så låg ju hela min kära familj och sov fram till klockan 11. Sen tog vi tag i städningen som inte var mycket att städa men skönt när det var klart. Fick även bytt gardinerna idag. Bara Tindras rum jag inte orkade byta. Sen kom Jespers mamma på besök så det blev fika lite kaka och kaffe för dom vuxna (nej jag är inte vuxen ännu). När hon åkte hem så var det dags att laga lite mat sen äta och sen klädde vi på oss allihopa och åkte ner till Jespers bror en sväng. Jag hade först tänkt stanna hemma men jag kände att det kanske kunde vara skönt att få komma ut lite. Så det blev fika även där med feta semlor. Hujja, nu måste jag börja tänka på vad jag stoppar i mig igen.. Sen, när vi kom hem därifrån så åkte Tindra i säng, självklart efter blöjbyte och välling och sånt. Molly fick sig ett bad i rikligt med olja, hennes hud är något så grymt torr så jag vet inte vad jag ska göra. Men efter badet så smörjdes hon även in i miniderm så jag hoppas att denna kuren kan hjälpa lite i alla fall. Efter badet var det matdags och sen sängdags även för henne. Så nu sover barnen och det är nästan så att jag funderar på att göra detsamma. Ska bara skriva klart här..

Appropå att tänka på vad man äter. Jag gick upp mer i vikt denna gången än förra gången, suck! Dock bara 1 kg mer, haha! Men 19kg extra var inte roliga att släpa runt på kan jag lova. Nu har jag dock rasat av mig 10kg redan och hoppas väl att det kan fortsätta lite till, hehe. Men än går det ju lite segt med tanke på att jag inte kan börja träna riktigt ännu. Vet väl egentligen inte när man "kan" börja igen efter förlossningen..kanske ska kolla upp det så att man inte börjar för tidigt. Det är nog inte bra.. Men snart tänker jag i alla fall börja med mina långpromenader, dom är ju i alla fall inte farliga. Och som sagt, tänka på vad man äter. Får sluta med skräpmat och godis..äta gott på helgerna bara. Aa, det blir nog bra. Får väl lägga upp en liten plan helt enkelt.

Tänkte visa lite bilder på min tokiga dotter, men jag orkar inte hämta kameran så jag visar dom imorn..håll ut! Och sov nu så gott allihopa! Natti natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0